“Erkekler çok kıskanacak”

“Erkekler çok kıskanacak”

“Erkekler çok kıskanacak”

Gerçek Gazetesi
Aydın"ın Düşman işgalinden kurtuluş günü olan 7 Eylül için hazırlıklar tamamlandı. Renkli kutlamaların gerçekleştirildiği Efeler Diyarı Aydın"da Yörük Ali Efe"nin bayan hemşerilerinden oluşan mehteran takımı 7 Eylül Kurtuluş günü etkinliklerinde sürpriz yaparak ilk konserlerini verecek.
Namı diğer "Bıyıksız Mehteran"ın hummalı çalışmaları halka sürpriz olması için sır gibi saklanırken, kendisi de bayan olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bayanların erkeklerden kalır bir yönünün olmadığını belirterek “Doğum yapan kadın her şeyi yapar” dedi.
Dünyanın en eski askeri bandosu olarak bilinen ve tamamen pala bıyıklı erkeklerin görev yaptığı Mehteran Bölüğü Aydın"da kadınların eline geçti. Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak 5 ay önce bayan mehteran takımı kurduklarını belirten Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, çoğunluğu müzik öğretmeni ve müzisyenlerden oluşan 21 kişilik Bayan Mehter Takımı"nın hazırlıklarını tamamladığını ve Aydın"ın Kurtuluş günü olan 7 Eylül"de sürpriz yapacaklarını söyledi.
“BENCE ERKEKLER
ÇOK KISKANACAK”
Gizli süren çalışmaları kendisinin bizzat takip ettiğini ve prova çalışmalarını bile çok beğendiğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Ekibin çoğunluğu müzik öğretmenlerinden oluşuyor. Çok iyi performansları var. Çok başarılı olduklarını gördüm. 7 Eylül günü bu ekibi herkes görecek ve bence erkekler çok kıskanacak” dedi.
“BAYAN OLDUKLARI İÇİN
BIYIKSIZ OLACAKLAR”
Bugüne kadar hep erkeklerden oluşan Mehteran ekibinde görev yapanların bıyık bıraktıklarını ve bıyığı olmayanların ise konser ve gösteri esansında takma bıyık kullandığı ve bayanların konsere nasıl çıkacağı yolundaki soruya esprili bir şekilde cevap veren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Adı üstünde bayan mehteran takımı. Bayan oldukları için tabiatlarında bıyık olmadığı için bizim ekibimiz de konser ve gösterilere bıyıksız çıkacak. Bıyık sorunumuz yok, halkımızın beğeneceğine inanıyorum” dedi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.