Genç iş adamlarından büyük bağış

Genç iş adamlarından büyük bağış

Genç iş adamlarından büyük bağış

Söke’nin ikinci fakülte binası olan Mimarlık ve Tasarım Fakültesi binası için seferberlik başlatıldı. Söke Genç İş Adamlar Derneği 20 bin TL’lik bağış ile adımı attı.
İlk fakülte binasını tamamlayıp ADÜ İşletme Fakültesi’ne teslim eden Söke, şimdide inşaatı devam eden 2. Fakülte binası için el ele veriyor. Söke Eğitim Vakfı (SÖKEV) Başkanı Kaymakam Mehmet Demirezer, her fırsatta destek çağrısını yenilerken; bu destek çağrısına Söke’nin Genç İş Adamlarından ses geldi. İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer’in makamında ziyaret eden Başkan Mehmet Yabancı yönetimindeki SÖGİAD Yönetimi 20 Bin TL’lik bağış çekini SÖKEV’e teslim etti.
SÖGİAD olarak sosyal sorumluluk bilinciyle Söke’nin üniversite kenti olma hedefinden üzerlerine düşen yapmaya hazır olduklarını belirten Başkan Mehmet Yabancı, 2. Fakülte binasının biran önce tamamlanmasını ve Söke’nin yakın gelecekte kendi müstakil üniversitesine kavuşmasını temenni ediyoruz” dedi. Mevcut fakülte binasında fiziki sıkıntıların yaşanmaya başladığını ve bu nedenle 2.Fakülte binasının önümüzdeki eğitim yılına yetişmesinin önemine değinen SÖGİAD Başkanı Mehmet Yabancı; “Yeni fakülte binası ve öğrenci alımıyla öğrenci mevcudunun 6-7 Bin rakamlarına ulaşması bekleniyor. İlçemiz için çok önemli. Bu nedenle SÖGİAD olarak 20 Bin TL ile bir adım attık, ilçemizin tüm kurum ve kuruluşlarından da desteklerini bekliyoruz” dedi.
SÖGİAD’ın Söke’nin geleceği ile ilgili hayal ve isteklerinin olduğunu bildiğini ifade eden İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer; “Söke’nin geleceğini şekillendirecek olan eğitim kenti olma, en geç 2023 yılına kadar müstakil üniversiteye sahip olma hedefi için destekleriniz çok önemli. Bağış miktarı değil, yapılan çalışmalara sahip çıkma ve desteklemek çok önemli. Elinde imkanı olan herkesin destek olduğu takdirde Söke 2. Fakülte binasını da yapacaktır. Eğitim Kenti olmanın önemini artık herkes biliyor. İnşallah bu bilinç ve farkındalık devam eder” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.