Gençlik Merkezi gerçekleşmeli

Gençlik Merkezi gerçekleşmeli

Gençlik Merkezi gerçekleşmeli

Arif Akçay
Gerçek Gazetesi
Sokak Çocukları Derneği Başkanı Ali Esmer; Gençlik Merkezi gerçekleşmeli
Söke Madde Bağımlıları ve Sokak Çocukları Derneği Başkanı Ali Esmer, eski İş-Kur binasının gençlik merkezine dönüştürülebilmesi için yaşanılan gelişmelerin umut verici olduğunu söyledi.
Ali Esmer gazetemize yaptığı açıklamasında özetle "biliyorsunuz, ilçemizde madde bağımlısı ve sokakta yaşayan çocuklarımızın rehabilite edilerek topluma kazandırılması için dernek olarak, başta Kaymakamımız sayın Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanımız sayın Necdet Özekmekçi ve sivil toplum kuruluşlarının destekleriyle çeşitli projeler üretmiş, eski İş-Kur binasının bu amaçla Gençlik Merkezi'ne dönüştürülmesi için birlikte girişimlerde bulunmuştuk.
Girişimlerimiz sonunda İş-Kur tarafından burasının Kaymakamlık aracılığıyla tahsisi söz konusu olmuş ancak istenen 2000 YTL kira bize yüksek gelmişti. Burasının ücretsiz yada çok düşük bir ücretle bize verilmesi isteğimizi iktidar partisi Söke temsilcilerine iletmiştik. Bildiğiniz gibi Söke AKP temsilcileri pazartesi günü çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya gittiler. Bu binanın kira olayı da görüşülecek konular arasında.
İlçe Başkanı sayın Ali Güzelyağdöken başkanlığındaki heyet, şu an Ankara'da temaslarını sürdürüyor. Olumlu gelişmelerle Söke'ye döneceklerine inanıyoruz.
Bi,z Madde Bağımlıları ve Sokak Çocukları Derneği yönetimi olarak çocukları ve gençlerimizi bataklıktan kurtarabilmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu Konuda ilçemizde birçok sivil toplum kuruluşu da bize destek veriyor. Bu çalışmaların başarıya ulaşacağına inanıyoruz" dedi.
Dernek yönetimi dün öğle saatlerinde yaptığı yönetim toplantısından sonra da Kaymakam Celil Ateşoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.