Görevde yükselme kursları tamamlandı

Görevde yükselme kursları tamamlandı

KURSLARI BAŞARIYLA TAMAMLAYAN PERSONELLER SINAVDA BAŞARILI OLMALARI HALİNDE BİR ÜST KADROYA ATANACAKLAR

Gerçek Gazetesi
Aydın'da görev yapan İçişleri Bakanlığı bünyesindeki personellerinin görevde yükselme imtihanına katılabilmeleri için düzenlenen hizmet içi eğitim semineri tamamlandı. 26 Kasım-14 Aralık 2007 tarihleri asında düzenlenen semineri başarıyla tamamlayan memurlar düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.
Aydın Ticaret Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya Aydın Vali Yardımcısı Mehmet Suphi Küspeci, İl Planlama Koordinatörü Sabahattin Azazi, İl Yazı İşleri Müdürü Bülent Necati Akgün ve kursiyer memurlar katıldı.
Törenin açılışında konuşan Vali Yardımcısı Mehmet Suphi Küpeci, 18 gün devam eden kurslara İçişleri Bakanlığı'na bağlı olarak Aydın Valiliği, ilçe kaymakamlıkları, nüfus ve sivil savunma müdürlüklerinde çalışan personellerin katıldığını söyledi.
Görevde yükselme kursuna şeflik, veri hazırlama ve kontrol işletmenliği ile il ve ilçe yazı işleri müdürlüğü kadrolarına yükselmek isteyen 33 memurun katıldığını belirten Küspeci, Kursta başarılı olan memur arkadaşlarımız sertifika almaya hak kazandılar. Hizmet içi eğitim seminerinin tamamlanmasının adından bu kişiler, bakanlığın belirleyeceği ileri bir tarihte Ankara'da yapılacak olan sınavlara katılacaklar. Sınavda başarılı olmaları durumunda, Aydın Valiliği tarafından boş olarak ilan edilen kadrolara yerleştirilecektir dedi.
Yapılan konuşmanın ardından, başarılı olan memurlara sertifikaları Vali Yardımcısı Mehmet Suphi Küspeci, Aydın İl Planlama Müdürü Sabahattin Azazi ve İl Yazı İşleri Müdürü Bülent Necati Akgün tarafından dağıtıldı.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.