Halkbank’taki tadilatlar, bankacılık hizmetlerini yavaşlattı

Halkbank’taki tadilatlar, bankacılık hizmetlerini yavaşlattı

Halkbank Söke şube'sinde bir süre önce başlatılan tadilatlar nedeniyle, şube bankacılık hizmetlerini Kurtuluş caddesi üzerinde küçük bir salonda vermeye başlayınca hizmetler yavaşladı.

Arif Akçay
Gerçek Gazetesi
Halkbank Söke şube'sinde bir süre önce başlatılan tadilatlar nedeniyle, şube bankacılık hizmetlerini Kurtuluş caddesi üzerinde küçük bir salonda vermeye başlayınca hizmetler yavaşladı.
20 gün kadar önce başlatılan tadilatlar nedeniyle, köprübaşı otoparkı karşısında verilmeye çalışılan bankacılık hizmetlerinin yetersiz kaldığını iddia eden vatandaşlarımız, "Hizmet verilen salon çok küçük olduğu için personel hizmet vermekte zorlanıyor. Bankaya işimiz düşerse sabahtan gidip makineden sıra numarası alıyor,
öğleden sonra işimizi yapmaya gidiyoruz. Özellikle esnaf kefalet kredi taksidini yatıranlar ve emeklilik maaşını bu bankadan alanların saatlerce beklediğini görmek bizleri üzüyor" diyorlar. Bazı vatandaşlar da tadilatın ekonomik ekonomik boyutunun değerlendirmesini yaparak, gereksiz harcamalarla devletin parasının çar-çur edildiğini iddia ediyorlar. İsminin açıklanmasını istemeyen Söke'nin tanınmış esnaşarından bir vatandaş, "Biz esnaf olarak kullandığımız kredilere %10-20 arasında değişen miktarlarda faiz öderken yepyeni binada tadilat adı altında bizlerin, devletimizin parası harcanıyor. Banka zaten 5-6 yıl kadar önce sıfırdan tadilata uğramıştı. Pırıl pırıl mermerlerin kırılıp yenilerinin döşendiğini, binada büyük masraşar yapıldığını görünce üzülüyoruz. Aynı çalışmaların Türkiye genelinde birçok şubede birden yapılan onarım ihalesiyle başladığı söyleniyor, doğrumudur bilemem. Ancak, bankanın görev zararına uğratılıp bir an önce özelleştirilmesi uğraşı veriliyormuş gibi davranılıyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum