Hisarcıklıoğlu Kuşadası Ticaret Odası Hizmet Binası inşaatında incelemel

Hisarcıklıoğlu Kuşadası Ticaret Odası Hizmet Binası inşaatında incelemel

Hisarcıklıoğlu Kuşadası Ticaret Odası Hizmet Binası inşaatında incelemelerde bulundu

Gerçek Gazetesi
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kuşadası ziyareti sırasında inşaatı hızla devam eden Kuşadası Ticaret Odası(KUTO)'nın hizmet binası inşaatında inceleme yaptı.
1 Kasım'da Aydın Valisi Mustafa Malay tarafından temeli atılan ve kaba inşaatı 45 gün gibi rekor sayılacak kısa bir sürede biten Kuşadası Ticaret Odası hizmet binası inşaatının çatı ve tuğla ve ince işleriyle ilgili çalışmalarda hızlı sürüyor. Kuşadası Ticaret Odası üyelerine daha sağlıklı hizmet vermeyi amaçlayan hizmet binasının Mayıs ayı içerisinde açılması planlanıyor. Kuşadası'nın modern ve örnek bir hizmet binasına kavuşturulması için yürütülen çalışmalardan dolayı Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, " Gerçekten örnek bir hizmet binası. Ayrıca, inşaatın kısa süre içerisinde gerçekleştiriliyor olması da son derece önemli. Bu bina Kuşadası'na çok yakışacak. Ayrıca, örnek olacak " dedi.
Bu arada, Kuşadası Çevre yolu üzerindeki 3 dönümlük arsada 5 kat olarak inşaa edilen Ticaret Odası yeni hizmet binası bir çok alanda yenilikler getirecek. 1 ve 2. katları iş merkezi olacak yeni binanın 3. katı hizmet binası, 4. katı çok amatlı toplantı ve konferans salonu, 5. katı ise sosyal tesislerden oluşacak. Mimarisiyle de örnek olacak Ticaret Odası'nın yeni binasında hizmet birimleri, yönetim kurulu odası, meclis salonu, eğitim amaçlı salonlar, 300 kişilik toplantı salonu, araştırma birimleri, bilgi işlem merkezi, kütüphane, tanıtım birimleri, fuaye alanı, arşiv ve KUTO lokali bulunacak. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.