İhlas Pazarlama Aydın Bölge Müdürlüğü çalışanlanları Alangüllü’de toplan

İhlas Pazarlama Aydın Bölge Müdürlüğü çalışanlanları Alangüllü’de toplan

2007 YILI DEĞRLENDİRME TOPLANTISINDA BAŞARILI PERSONELLERE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Gerçek Gazetesi
İhlas Pazarlama Aydın Bölge Müdürlüğü düzenlediği toplantı ile 2007 yılını değerlendirip, 2008 yılı hedeflerini belirledi. Toplantıda ayrıca 2007 yılı içerisinde başarı gösteren personel de ödüllendirildi.
İhlas Pazarlama Aydın Bölge Müdürlüğü tarafından Germencik Alangüllü Termal Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya çalışanlarını yanı sıra İhlas Pazarlama Aydın Bölge Müdürü İnan Maden, Aydın Dağıtım ve Mağazacılık Bölge Müdürü Ahmet Özkan ve çevre illerin yöneticileri katıldı.
Toplantının açışlında konuşan İhlas Pazarlama Aydın Bölge Müdürü İnan Maden, İhlas Pazarlama olarak ticari faaliyetlerle birlikte insanlara sağlıklı bir yaşam sunmak için çalıştıklarını söyledi. Ülkedeki işsizlik problemini bildiklerini kaydeden İnan Maden, yeni projelerle çalışan sayısını da artırmayı hedeflediklerini belirtti.
Yapılan değerlendirme sonucunda 2007 yılında başarı gösteren personeller çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Bölge Müdürü İnan Maden 2008 yılının ilk 3 ayında verilen hedefi yakaladıklarında personeline sürprizlerinin olduğunu söyledi.
Hem değerlendirme hem de motivasyon toplantısının sonunda personel gönlünce eğlenerek yılın yorgunluğunu atmaya çalıştı. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.