İşçi emeklilerinden 2008 zamlarına tepki

İşçi emeklilerinden 2008 zamlarına tepki

TİED BAŞKANI COŞKUN, “BU ZAM İLE GÜNDE BİR SİMİT ALINMAZ”

Gerçek Gazetesi
Türkiye İşçi Emeklileri Derneği (TİED) Nazilli Şubesi'nden 2008 yılı zamlarına tepki geldi. CHP Nazilli İlçe teşkilatını ziyaret ederek hazırladıkları dosyayı CHPli Aydın Milletvekillerinin meclise taşımalarını isteyen Başkan A.Cahit Coşkun Emeklimize yapılan bu zam ile günde bir simit bile alınmaz dedi.
Dernek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte CHP İlçe Başkanlığına giden Coşkun, burada ilçe Başkanı Atila Talayı ziyaret ederek hazırladıkları dosyayı sundular. Coşkun 2008 zamlarının beklentilerinden çok düşük çıktığını ifade ederek İşçi emeklilerine; 2008 yılı için öngörüldüğü şekliyle Bütçe Kanununda yer alan ilk altı ay için yüzde 2 ve ikinci altı ay için gerçekleşen altı aylık enflasyon şeklindeki 6şar aylık zamların beklentilerin çok uzağında kaldığı açıktır dedi.
A. Cahit Coşkun konuşmasının ardından meclise gönderilmek üzere hazırlamış oldukları dosyayı Başkan Talaya vererek, dosyayı Milletvekilleri aracılığı ile meclise taşınmasını istedi.
Atila Talay işçi emeklilerinin yaşadığı sıkıntıyı CHP olarak yakından takip ettiklerini ifade ederek, en kısa sürede sorunlarının çözümü için çalışma başlatacaklarını belirtti. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.