Kadın işçilerin eli Söke’ye yaradı

Kadın işçilerin eli Söke’ye yaradı

Kadın işçilerin eli Söke’ye yaradı


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Geçtiğimiz ay Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran"ın talimatıyla Söke"nin tüm yeşil alanlarında temizlik yapılması amacıyla işe alınan kadın işçiler, 1 ay gibi kısa sürede 3 mahalleyi de komple elden geçirdi.
1 ay önce çalışmalara ilk Aydın Caddesi"nden Cumhuriyet Meydanı"na kadar uzanan güzergahta başlayan kadın işçiler, Ramazan Bayramı öncesinde de mezarlık temizliği, refüj ve kaldırım temizliği gibi işlere de ağırlık verdiler.
Bugüne kadar Yenicamii, Atatürk ve Fevzi Paşa Mahalleri"nde görevlerini eksiksiz yerine getiren 25 kişilik kadın işçi, Konak Mahallesi"nde de çalışmalara başladı.
Halkın büyük memnuniyet duyduğu uygulama kapsamında park ve bahçelerin de temizliğini canla başla yapan kadın işçilerin çalışmalarını bizzat yerinde gözlemleyerek özverilerinden ötürü tebrik eden Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, “Kendilerini göreve getirdiğimiz günden bu yana beklentimizin üzerinde bir emek ortaya koydular. Söke"ye kadın elinin değmesini istemekte ne kadar haklı olduğumuzu ortaya koydular. Kendilerini 3 aylığına işe aldık ancak halkımızın memnuniyeti sebebiyle işlerine devam etmesi konusunda düşüncelerimiz var. Şehir merkezinin bitimi sonrasında ilerleyen süreçte bazı belde ve mahallelerimizde de kadın işçilerimizin çalışmalarının sürmesini arzuluyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.