Karina Dalyanında da deniz çekildi

Karina Dalyanında da deniz çekildi

Karina Dalyanında da deniz çekildi

Necati Maldar
Gerçek Gazetesi
Denizin çekilmesine hazırlıksız yakalanan balıkçıların tekneleri karada kaldı.
Son dönemlerde bir çok kıyılarda yaşanan Deniz çekilmesinin son örneğini yaşayan ilçemizde Büyük Menderes Nehri’nin Ege Denizi ile buluştuğu Karina Dalyanı Balıkçıları şaşkınlık içerisinde kaldılar.
Geçtiğimiz günlerde gece başlayan deniz çekilmesine hazırlıksız yakalanan balıkçıların tekneleri karada park halinde kalırken balıkçı teknelerin bağlandığı kazıklarda ortada kaldı.
Geçtiğimiz sezon da bir dönem bölgede denizin çekildiğini söyleyen Karina Dalyanı Balıkçılarından Reşat Bingöl, “Bir süre önce sürekli yağan yağmurların ardından denizin aniden çekilmesine anlam veremedik. Şu anda yer yer 15-25 metre deniz suyu çekilirken derinlikte 50-60 cm düştü. Hazırlıksız yakalanan bir çok arkadaşımızın teknesi karada çamura saplı kaldı” dedi. Denizin çekilmesine büyüklerinden duyduklarına göre pek hayra alemate yorumlamadıklarını söyleyen Doğanbeyi Köyü Balıkçılarından Reşat Bingöl, “Geçtiğmiz yıl da deniz çekilmişti, ama bu kadar değildi. Sonucunda çok kötü bir sezon yaşamıştık, inşallah bu sezon aynı kaderi yaşamayız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.