Kolcu: Terfi maçlarına gideceğiz

Kolcu: Terfi maçlarına gideceğiz

√ Birlik ve beraberliğin yanısıra inancın karşılığını aldıklarını söyleyen Antrenör Kolcu, “Sökespor grubunda 1.’de olabilir. Hedefimiz ilk üç takım arasına girip, terfi maçlarına katılmak.” dedi.


Gerçek Gazetesi
Sökespor"un elde ettiği başarıda söz sahibi olan Antrenör Kerar Kolcu, maç sonrası yaptığı açıklamada galibiyetin camiaya hayırlı olmasını dilediğini söyleyerek, “Yıllardan beri rekabetimiz olan komşu ilçe takımı Kuşadası Gençlikspor"u yenmek çok güzel. 3. Lig"e terfi maçları için mutlaka almamız gereken sonuçtu. Sahadan 3 puanla ayrıldığımız için mutluyuz. Attığımız gol sonrası girdiğimiz pozisyonlardan ikinci golü bulamadık. Bu yüzden son dakikalarda biraz telaşa kapıldık. 3 puandan dolayı futbolcularımı kutluyorum. Taraftarlarımız da yıllar sonra tribünleri doldurdu. Bu zorlu mücadelede elde edilen başarıda onların payıda var ve bundan sonraki maçlarımızda da desteklerini bekliyoruz. Kendi sahamızda Güzelçamlıspor, Davutlarspor ve Köşksporla karşılaşacağız. Bu maçlarda puan kaybetmememiz gerekiyor. Ayrıca bu hafta pazar günü Çine deplasmanına gidiyoruz. Çine Madranspor, Didimspor ve Kuşadası Gençlikspor"u yenemedi. berabere kaldılar. Zirve yarışı veren takımlara evinde puan kaptırdı. Sakat ve cezalı futbolcumuz yok. Hedefimiz Çine"den de 3 puanla dönmek ” dedi.
Maçın hakeminin, ikinci yarıda itiraz ettiği için yardımcı Antrenör Kerim"i saha dışına çıkarmasıyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız kerrar Kolcu, “Kerim hoca haklıydı. Yan hakem pozisyonu kaçırdı. Rakip futbolcu 3 metre ofsayttaydı.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.