Kurban bayramı yağışsız geçecek

Kurban bayramı yağışsız geçecek

Kurban bayramı yağışsız geçecek

Kurban Bayramı süresince yağışın beklenmediği Aydın’da, bayramın üçüncü gününden sonra bulutlu havanın hakim olacağı tahmin ediliyor.
Arefe günü; Ege Bölgesi parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimlerin parçalı ve çok bulutlu, Çanakkale’nin doğu ilçeleriyle Balıkesir’in Marmara Denizi kıyısındaki ilçeleri kısa süreli sağanak yağışlı geçeceği, rüzgarın bölgenin kuzeyinde kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şekilde eseceği tahmin ediliyor.
Bayramın birinci gününde; Ege Bölgesi parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimlerin parçalı ve çok bulutlu, Çanakkale’nin doğu ilçeleriyle Balıkesir’in Marmara Denizi kıyısındaki ilçeleri kısa süreli sağanak yağışlı geçeceği, rüzgarın bölgenin kuzeyinde kuzeydoğu yönlerden kuvvetli şekilde esmesi bekleniyor.
Bayramın ikinci gününde; Ege Bölgesinin kuzey kesimleri ile zamanla batısının parçalı ve çok bulutlu geçeceği, Balıkesir’in batı ilçeleri, Çanakkale’nin doğu ilçeleri ve İzmir’in kuzey ilçelerinde kısa süreli ve yerel hafif sağanak yağışların görülebileceği tahmin ediliyor.
Bayramın üçüncü günü; Ege Bölgesi genelinin parçalı ve çok bulutlu geçeği, Çanakkale ve Balıkesir’in Marmara Denizine kıyısı olan ilçelerinde yerel olarak hafif sağanak yağışların görülmesi bekleniyor.
Bayramın son gününde ise; Ege Bölgesi genelinin parçalı ve çok bulutlu, kuzeyi ve iç kesimlerinin yerel olarak sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Kurban Bayramı süresince Ege Bölgesi genelinde 21 ila 29 derece arasında değişmesi beklenen hava sıcaklıklarının Aydın’da ise 27-29 derece seviyelerinde seyretmesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.