Kurban Bayramınız kutlu olsun

Kurban Bayramınız kutlu olsun

Kurban Bayramınız kutlu olsun

Gerçek Gazetesi
Yarın İslam Dünyası"nın en önemli günlerinden biri olarak kabul edilen Mübarek Kurban Bayramı kutlanacak.
Dostluğun, kardeşliğin ve birliğin simgesi olan dini bayramlarımızdan Kurban Bayramı hazırlıkları tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de tamamlandı.
Aydın Valisi Mustafa Malay, bayramların toplumsal yaşantımızın vazgeçilmez önem taşıyan unsurları olduğunu belirterek, “Bayramlar, hoşgörünün ve yardımlaşma duygularının en güzel örneklerinin sergilendiği, yüzyıllar boyu özenle örtülmüş değerlerimizin yaşatılması ve kuşaktan kuşağa aktarılmasını sağlayan sevgi günleridir. Bizlere bu fırsatı sergileme imkanı veren Kurban Bayramınızı kutluyorum. Yüce Önder Atatürk"ün bizlere göstermiş olduğu hedef doğrultusunda, bir taraftan ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için çalışırken, diğer taraftan değişen ve gelişen dünyanın içinde bulunduğu süreçte layık olduğumuz yere gelebilmenin gayreti içindeyiz. Bayram günleri ile sınırlı olmaması gerektiğine inanığımız hoşgörü, sevgi ve dayanışma içerisinde, kararlılığımızı ve güvenimizi yitirmeden, ulusal çıkarlarımızı koruyarak hareket ettiğimiz sürece öngörülen hedeflere daha hızla varılacak, özlenen ve beklenen büyüklüğe ulaşacaktır. Toplumsal yaşantımızın en önemli günlerinden Kurban Bayramını huzur ve güven içinde yaşayabilmeniz için bütün tedbirlerin alındığını, hayvan satış merkezleriyle birlikte toplu kesim yerleri tesis edildiğini bilmenizi istiyorum.
Ancak özel mülklerinde kurban kesmek isteyenlerin de çevre kirliliği yaratmadan ve kurbanlara eziyet etmeden kesim yapacaklarına olan inancımı da bir kez daha belirtiyorum. Bu duygu ve düşüncelerler herkesin Mübarek Kurban Bayramını kutluyorum” dedi.
Bayram tatili süresince vatandaşların sorunsuz bir şekilde bayram geçirmeleri için gerekli tedbirlerin alındığını belirten Kaymakam Celil Ateşoğlu, yaptığı açıklamada, “Sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde Kurban Bayramını sizlerle birlikte idrak etmenin sevincini ve bahtiyarlığını yaşıyorum. Bayramlar, karşılıklı sevgi ve saygıya dayanan, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının güçlendiği, kırgınlıkların yerini dostluk ve kardeşliğin aldığı, sevecen ve insancıl yaklaşımların doruk noktasına ulaştığı müstesna günlerimizdir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.