Kuşadası AKP Kadın Kolları’nda kongre heyecanı

Kuşadası AKP Kadın Kolları’nda kongre heyecanı

AK PARTİ KUŞADASI İLÇE TEŞKİLATI KADIN KOLLARI KONGRESİ 3 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ BELEDİYE DÜĞÜN SALONU'NDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK - AK PARTİ KUŞADASI KADIN KOLLARI BAŞKANI NİMET KAYA SEÇİMLERDE YENİDEN ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

Gerçek Gazetesi
AK Parti Kuşadası Kadın Kolları yeni başkan ve yönetimini belirlemek için kongreye gidiyor. 3 Şubat Pazar günü Saat: 13.00'de Kuşadası Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek kongrede AK Parti'ye üye 300 kadın delege oy kullanacak.


4 yıldır AK Parti Kuşadası Kadın Kolları Başkanlığını yürüten Nimet Kaya, 3 Şubat Pazar günü yapılacak seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladı. Tüm partilileri ve Kuşadalıları kongreye davet eden Nimet Kaya, " AK Parti kadın kolları olarak sadece siyasi çalışmalar yapmadık. Siyasal çalışmaların yanında sosyal, kültürel ve sağlık açısından kapsamlı çalışmalara ön ayak olduk. Köylerde yaşlılar için ücretsiz sağlık taraması gerçekleştirdi. Söke Huzurevi'nde 65 yaşlıya nörolojik sorunlarıyla panel düzenledik. Ayrıca, gerçekleştirdiğimiz kadın sağlığı ve meme kanseri panellerinde 65 kadın tetkik edilmiş olup, bu tetkikler sırasında 6 bayan da meme kanserinin ilk evresi Doktor Yavuz Bilgin tarafından tespit edilmişti" dedi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum