Kuşadası’nda “1. İzmir İktisat Kongresi’nin Önemi” konulu panel düzenlen

Kuşadası’nda “1. İzmir İktisat Kongresi’nin Önemi” konulu panel düzenlen

Kuşadası’nda “1. İzmir İktisat Kongresi’nin Önemi” konulu panel düzenlenecek

Gerçek Gazetesi
Kuşadası Ticaret Odası tarafından, “Kuşadalı Mahmut Esat Bozkurt ve 1. İzmir İktisat Kongresi’nin önemi" konulu bir panel gerçekleştirecek.
Kuşadası Kütüphane Salonu’nda 18 Şubat Pazartesi günü saat: 15.00’de gerçekleştirilecek panele konuşmacı olarak İzmir Ekonomi Üniversitesi’nden Doç. Dr. Hakan Yetkiner ve Yrd. Doç. Dr. Ufuk Tutan ile onur konuğu olarak ta Türkiye’nin ilk Adalet Bakanı Mahmut Esat Bozkurt’un hayatını roman haline getiren Avukat-Yazar Mucize Özünal katılacak.
Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, oda olarak kültür ve sanat etkinliklerine büyük önem verdiklerini belirterek, “Kuşadası’nın değerlerinin yaşatılması ve daha iyi anlatılmasını hedefliyoruz" dedi. Türkiye’nin ilk Adalet Bakanı ve medeni kanunun mimarı Mahmut Esat Bozkurt’un Kuşadası’nın yetiştirdiği en büyük değerlerin başında geldiğini kaydeden Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, “Bu amaçla, hem Kuşadalı Mahmut Esat Bozkurt’un, hem de 1. İzmir İktisat Kongresi’nin daha iyi anlatılması için bu etkinliği gerçekleştiriyoruz. Panelde, Türkiye Cumhuriyeti’nin yeni yapılanmasında önemli bir rol oynamış olan Mahmut Esat Bozkurt’un anlatılacağı ve 1. İzmir İktisat Kongresi’nin öneminin ele alınacağı 'Kuşadalı Mahmut Esat Bozkurt ve 1. İzmir İktisat Kongresi’nin önemi' konulu panele tüm üyelerimizi ve Kuşadalıları davet ediyorum “ dedi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.