Kuşadası’nda üreten kadınlar ingilizce öğreniyor

Kuşadası’nda üreten kadınlar ingilizce öğreniyor

Kuşadası’nda üreten kadınlar ingilizce öğreniyor

Gerçek Gazetesi
Kuşadası Belediyesi Yerel Gündem 21 (YG 21) Evinin Üreten Kadınlar İngilizce Öğreniyor projesi kapsamında başlattığı kurslar devam ediyor.
Yaz dönemi boyunca, Kuşadası Atatürk Bulvarı sahil bandı üzerinde el emeklerini değerlendiren bayanlar, Yerel Gündem 21 Genel Sekreterliğinin düzenlediği İngilizce kursu ile kendilerini geliştirmeye devam ediyorlar. İngilizce Öğretmeni Neslihan Hurdanın eğitmenliğinde ve Yerel Gündem 21 Evinde düzenlenen İngilizce kursu kapsamında Temel İngilizce bilgileri kursiyerlere öğretiliyor.
Eğitmen Neslihan Hurda, kurslara gösterilen ilgiden çok memnun olduğunu belirterek, Bayanlarımız el işinde olduğu gibi İngilizce öğrenme konusunda da gerçekten çok başarılılar. Özellikle, turistlerin yoğun olarak ziyaret ettikleri yaz sezonunda, el emeklerini sergiledikleri standtlarında ingilizceye ihtiyaçları olacağı inancındayım. Kursumuzda, temel İngilizce bilgilerini vermeye çalışıyoruz. Kurs sonunda çok iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum dedi.
Yaz aylarında, turistlere standtlarını tanıtırken İngilizcenin çok gerekli olduğunun özellikle altını çizen kursiyer Hamra Demirci ise, Yaz aylarında, standtlarımızı gezen turistlere el emeklerimizi tanıtırken ve fiyat konusunda bilgi verirken güçlük çekiyoruz. Kurslar sayesinde, bu sorunumuzu en aza indireceğimizi düşünüyorum. Yerel Gündem 21 Evine bu faydalı projelerinden dolayı tüm bayanlar adına çok teşekkür ederim dedi.
Bu arada, Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Ayşe Şerifoğlu eğitimlere devam edeceklerini ve ayrıca Kuşadası Kadın Girişimcilik Okulu Projesi üzerinde çalıştıklarını ve en kısa sürede başlamayı planladıklarını belirtti. Kuşadası Belediye Başkanı Fuat Akdoğan ise YG 21 Kadın Meclisi ve üreten kadınlarımızın kendi bütçelerine katkıda bulunmaları ve kişisel gelişimleri için, desteklerinin her zaman devam edeceğini söyledi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.