Kuşadası’ndaki yabancılar aynı çatı altında birleşti

Kuşadası’ndaki yabancılar aynı çatı altında birleşti

İNTERNATİONAL CLUB OF KUŞADASI KURULDU - EV SATIN ALARAK KUŞADASI'NA YERLEŞEN YABANCI UYRUKLULAR, İNTERNATİONAL CLUB OF KUŞADASI ÇATISI ALTINDA ÖRGÜTLENDİ


Gerçek Gazetesi
Kuşadası'ndaki yabancı uyruklular, aynı çatı altında birleşti. Çeşitli dönemlerde ev satın alarak Kuşadası'na yerleşen yabancılar, Kuşadası İnternational Club adı altında bir dernek kurdu.
İnternational Club of Kuşadası'na ilk etapta yaşamlarını artık Kuşadası'nda sürdüren İngiliz, İrlanda, Hollanda, Almanya ve İsveç uyruklulardan oluşan toplam 34 yabancı uyruklu üye oldu. İlk yemekli toplantısını Atınç Otel Rigola Club'te gerçekleştirilen derneğin başkanlığına ise İrlanda uyruklu Carol Wilkinson getirildi.
İnternational Club Of Kuşadası'nın başkanı Carol Wilkinson, derneklerinin Kuşadası'nda yaşayan tüm yabancı uyrukluların yanı sıra Türk vatandaşlarına da açık olduğunu söyledi. Dostluk, yardımlaşma ve kaynaşmayı pekiştirmeyi hedeflediklerini anlatan Wilkinson, Hem geleneklerimizi yaşatmak, hem de Kuşadası'na uyum sağlamak için aynı çatı altında örgütlendik. Derneğimiz, Türk vatandaşlarına da açık. Dileyen Türk vatandaşları da gelip, derneğimize üye olabilir. Böylece, Kuşadası ile daha çabuk kaynaşmış olacağız. Bizler, bundan sonraki hayatımızı Kuşadası'nda ve Türkiye'de sürdürmeye karar verdik dedi.(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum