Müdürler çalışanlarına servis yaptı

Müdürler çalışanlarına servis yaptı

KUŞADASI'NDAKİ 5 YILDIZLI KORUMAR HOTEL DE-LUXE ÇALIŞANLARININ GECESİNDE, OTEL MÜDÜRLERİ PERSONELE KENDİ ELLERİYLE SERVİS YAPTI

Gerçek Gazetesi
Kuşadası'nda 18 yıldır turizm sektörüne hizmet veren 5 yıldızlı mavi bayrağa sahip Korumar Hotel De-Luxe'ün personel gecesi ilginç görüntülere sahne oldu. 2 gece üst üste gerçekleştirilen personel gecesinde, otel müdürleri çalışanlara kendi elleriyle servis yaptı.
Değişen ve hızla gelişen turizm sektörünün ihtiyaçlarını daha iyi karşılayabilmek amacıyla baştan sona yenilenen Korumar Otel, 2008 turizm sezonunu hazırlıklarını sürdürürken, bir yandan da personelini de yeni sezona hazırlıyor. 250 oda, 500 yatak, 1 kral dairesi, 1 diplomat suite, 3 junior suit ve 1 balayı odası bulunan otel, 250 personelle yerli ve yabancı turistlere hizmet veriyor. Kış sezonunda gerçekleştirilen hizmet içi eğitim seminerlerinin ardından 250 kişiden oluşan Korumar Otel çalışanları iki gün peşpeşe düzenlenen personel gecelerinde bir araya geldi.
Yaz ve kış sezonu boyunca yerli ve yabancı turistlere hizmet verip servis yapan 250 personele bu kez otelin müdürleri ve bölüm şefleri kendi elleriyle servis yaptı. Otel çalışanları yemek yiyip eğlenirken, otelin müdürleri ise çalışanları mutlu edebilmek için büyük çaba sarf etti.
Korumar Hotel Genel Müdürü Tacettin Özden, otellerindeki hizmet ve servis standartlarının çok yüksek olduğuna dikkati çekerek, bunun da her yönden mutlu olan personel sayesinde gerçekleştiğini söyledi. Personel gecesinde tüm çalışanlar eğlenirken otel yöneticilerinin servis yaptığını belirterek, " Otelimizdeki fiziki iyileştirmenin yanında personeli sürekli eğitimden geçiriyoruz ve insana yatırım yapıyoruz. Bunun meyvesi iyi hizmet ve servis ile alıyoruz. Tüm birimleriyle bütünleşen bir otel olmanın gururunu yaşıyoruz " dedi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.