Ne yapacaklarını şaşırdılar !!!

Ne yapacaklarını şaşırdılar !!!

Ne yapacaklarını şaşırdılar !!!


Durmuş TUNA
Gerçek Gazetesi
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çeçrioğlu"na iftira saldırılarıları hız kesmeden sürüyor. 30 Mart yerel seçimlerinde hız kasanan saldırılar organize bir şekilde sürüyor.
Son olarak, sosyal medyada AK Parti düşmanlığı ve aşırı Cemaat yandaşlığı ile bilinen Fuat Avni rumuzu kullanılarak oluşturulan sahte hesapta yapılan asılsız haberler kamuoyu tarafından ciddiyetsiz bulundu. İddialar her ne kadar ciddiyetten uzak olsa da Başkan Çerçioğlu Aydın halkına olan sorumluluğu nedeniyle sosyal paylaşım hesabı üzerinden saldırılara cevap verdi.
Özlem Çerçioğlu yaptığı paylaşımda; “Gerçek kimliği belli olmayan bir sosyal medya kişiliği, benimle ilgili iddialarda bulundu. Söz konucu iddialar asılsızdır. Aydın"ın Belediye Başkanı olarak kentimize gelen Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı"nı karşılamam ve uğurlamam kadar doğal bir şey olamaz. Bu her şeyden önce bir devlet protokolü gereğidir. Masa başında üretilen bu iddiaların gerçekle bir ilgili yoktur ve çirkin iftiralardır. Kamuoyunun bilgisine sunmak isterim” ifadelerini kullandı.
Başkan Çerçioğlu muhalifleri başlattıkları karalama kampanyasında sınır tanımazlarken, Aydın halkının da tepkisini çekmeye devam ediyorlar. Ne yapacaklarını şaşıran kim oldukları bilinmeyen, ne idiğü belirsiz kişi veya kişilerin izledikleri yollar şaşkınlık yarıtıyor. Son olarak izlenen yol karalama kampanyasının organize olduğunu göstermiş oldu. AK Parti düşmanı ve aşırı Cemaat yandaşlığı ön plana çıkarılan sahte hesap kullanılmak suretiyle yapılan saldırılarciddiyetten uzak ve komik olarak nitelendiriliyor. Başkan Çerçioğlu"na bu ve benzeri saldırılarla yıpratamayacaklarını göremeyen zavallılar, sahte rumuz kullanarak ve sahte hesapların arkasına sığınarak iyice küçülüyorlar. Kimliklerini açıklama medeni cesaretini gösteremeyen kişi veya kişiler Aydın halkından da hiç bir şekilde itibar görmeyip, sosyal medyada eleştiriliyorlar.
Fuat avni hesap verecek!!!
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu saldırılara sessiz kalmadı ve “@fuatavni” isimli sosyal medya için kişilik haklarına saldırdığı için suç duyurusunda bulundu.
@fuatavni isimli sosyal medya kişiliği hakkında Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı"na suç duyurusunda bulunulurken, benzer yollara tercih etmeyi düşünenlere ders olması bekleniyor. Fuat Avni isimli belirsiz kişilik için gerçeğe aykırı beyanda bulunmak, iftira ve hakaret gerekçesiyle suç duyurusunda bulunan Başkan Çerçioğlu, dün saat 14.30 sıralarında avukatı Evrim Karakoz vasıtasıyla suç duyurusu dilekçesini Aydın Cumhuriyet Savcılığı"na iletti.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"nun suç duyurusunda, “@fuatavni hesaplı "sosyal medya kişiliğinin" iftira ve yalanlardan oluşan iddialarının masa başında kurgulanmış ve belirli çevrelere hizmet eder nitelikte olduğu görülmektedir” ifadelerine yer verildi.
Başkan Çerçioğlu"na sosyal medya kullanılarak yapılan saldırılarda parmağı olanlar tespit edildikten sonra yargı önünde hesap verecek olmaları olumlu bir adım olarak değerlendirildi. Sosyal medyayı kullanarak ve kimliklerini gizleyerek kişilere hakaret eden bu gibi kişilerin eylemlerine son vermeleri açısından hakim karşısına çıkmaları gerektiği belirtiliyor. Aksi taktirde bu gibi insanların sayısı artarak devam edeceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.