Otomobil yangını

Otomobil yangını

Otomobil yangını

Aydın’ın Nazilli ilçesinde yeni aldığı otomobille çarşıya alışverişe çıkmak isteyen Ahmet Avcı, arabasının yanması sonucu büyük üzüntü yaşadı.
Edinilen bilgiye göre olay, İstiklal Mahallesi 605 sokak üzerinde meydana geldi. Ahmet Avcı yönetimindeki 09 NZ 099 plakalı otomobil seyir halinde iken motor kısmının alev alması sonucu yandı. Otomobilden dumanlar ve alevler çıkması üzerine inen sürücü Ahmet Avcı ve mahalle sakinleri yanan aracı yangın söndürme tüpleriyle söndürmeye çalıştı. Mahalle sakinlerinin itfaiyeye haber vermelerinin ardından olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanmakta olan aracı söndürdüler. Otomobilin motor kısmının ve lastiklerinin yanması sonucunda kullanılamaz hale geldi.
ARAÇ BAKIMLARINI DÜZENLİ YAPTIRIN UYARISI
LPG’li aracın bir müddet önce benzin aldığının tespit edildiğini söyleyen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye görevlisi Arif Ercan, aracın motor aksamlarının ve hortumlarının bakımlarının zamanında yapılması gerektiğini söyledi. Aracın eski model olması ve bakımlarının zamanında yapılmaması nedeniyle yangının çıktığının tespit edildiğini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.