Rakip tanımayan  Sökespor, Köşk Belediyespor maçından da 3 puanla ayrılm

Rakip tanımayan Sökespor, Köşk Belediyespor maçından da 3 puanla ayrılm

√ En yakın rakibi Kuşadası Gençlikspor'un 1 puan önünde lider durumundaki kırmızı-lacivertliler, oynadıkları futbolla da göz dolduruyorlar

Özer ÖNALDI
Gerçek Gazetesi
Pazar günü Söke Şehir Stadyumu'nda küme düşmeme mücadelesi veren Köşk Belediyespor'u ağırlayan Sökespor'da 2-0'lık galibiyetin sevinci yaşanıyor.
Lig'de oynadığı 21 maçın 18'ini galibiyet, 3'ünü de beraberlikle bitiren Sökesporlu futbolcular karşılarına hangi takım çıkarsa çıksın ezip geçiyor. Ligin ilk yarısında oynadıkları ilk üç maçtan mağlubiyetle ayrılan Sökespor'un artık bileği bükülemiyor.
En yakın rakibi Kuşadası Gençlikspor'un 1 puan önünde lider durumdaki Sökesporlu futbolcular ortaya koydukları futbolla da alkışı hak ediyorlar.
Pazar günü Bozdoğan'da Bozdoğan Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Sökespor, ilk yarıda 1-1 biten maçın rövanşını galibiyetle bitirmek istiyor. Bozdoğan Belediyespor'a karşı galip gelinmesi halinde Sökespor'un grupta yenemediği tek takım her iki maçta da 1-1'lik skorla ayrıldığı Sağlıkspor olacak.
Rakip filelere gönderdikleri 41 gole karşılık kalesinde gördükleri 18 golle istikrarlı bir tablo çizen Sökesporlu futbolcular, haftalardır süren yenilmeme ve liderlik stresiyle de mücadele ediyorlar. 18 karşılaşma boyunca mağlup edilemeyen Sökespor'un en zayıf rakibi bile yenebilmek ve seriyi bozabilmek için karşısına çıkıyor.
Liderliği korumak, 18 haftadır yenilmeme serisini sürdürmek ve 3. Lig'e terfi maçlarına katılmak için üstün performans sergileyen Sökesporlu futbolcular, kalan 4 maçtan da 12 puanla ayrılmak için var güçleriyle mücadele ediyorlar.

Sökespor Klüp Başkanı Candal:
Zor maç oldu
Sökespor Klüp Başkanı Sebahattin Candal, Köşk Belediyespor maçının kolay geçeceğini beklemediklerini, söyleyerek, "Zor maç olacağını biliyorduk. Rakibimiz in küme Düşmeme mücadelesi veriyor olması farka gitmemizi engelledi. 4 maçımız kaldı. Grupta Sağlıkspor yenemediğimiz tek takım. Söke'de ve deplasmanda yaptığımız her iki maçta 1-1 bitmişti. Bozdoğan Belediyespor'la Söke'de oynanan maç ta 1-1 bitmişti. Bozdoğan Belediyespor az da olsa küme düşme korkusu yaşıyor. Pazar günü oynayacağımız Bozdoğan Belediyespor maçı da zorlu geçecek" dedi.
Sökespor Antrenörü Kerrar Kolcu:
Liderlik stresimiz var
Sökespor'un rakiplerinin puan kaybettikleri haftayı 3 puanla geçmelerinin kendilerine avantaj getirdiğini söyleyen Antrenör Kerrar Kolcu, "Seyircimize teşekkür ediyoruz. Bizden yine desteklerini esirgemediler. Maçın sadece ilk yarısında net 5 gol pozisyonu vardı. Bir de penaltı kazandık. Gol pozisyonlarının birini gole çevirebilirken, penaltı atışından da faydalanamadık. Futbolcularımızın üzerinde liderliğin vermiş olduğu bir stres oluştu. Çok gol kaçırdık. ‹ki topumuz direkten döndü. Fark olmasını beklerken 2 gol bulabildik. fiampiyonluğa oynayan Sökespor artık son düzlükte. ‹yi futboldan daha iyi olan galibiyettir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.