Resmi törenlerde Söke Şehir Bandosu görev yapacak

Resmi törenlerde Söke Şehir Bandosu görev yapacak

Resmi törenlerde Söke Şehir Bandosu görev yapacak


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Söke 51. Piyade Alay Komutanlığı"nda bulunan askeri bandonun lağvedilmesi ile artık resmi tören, kutlama ve milli bayramlarda Söke Belediyesi Şehir Bandosu görev yapacak.
En son 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinliklerinde askeri geçit ve tören esnasında görev yapan Söke Belediyesi Şehir Bandosu, bundan böyle faaliyetlerinin kapsamını daha da genişletiyor.
Konuya ilişkin açıklamada bulunan Söke Belediyesi Şehir Bandosu kurucularından Cemal Erkasap, “Bundan böyle bandoya yeni takviye olan arkadaşlarımızla resmi törenlerdeki etkinliklerde yer alacağız. Piyade Alay Komutanlığı"ndaki askeri bandonun lağvedilmesi ile alınan karar gereği görev bize düştü” şeklinde açıklamada bulundu.
Söke Belediyesi Şehir Bandosu"nun her hafta Çarşamba günü Belediye Meydanı"ndaki mini konserlerinin ilerleyen etapta Söke"nin 49 mahallesinde de gerçekleşeceğinin müjdesini veren Erkasap, “Söke Belediye Başkanımıza bandomuza sağladığı desteklerden ötürü değerli Söke halkı adına ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.