SAF HAŞMET'İN İTİRAFNAMESİ...

Yaklaşık 1 aydır, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun eşi Ercan Çerçioğlu'nun üzerine kayıtlı Çakırbeyli'deki evi konuşuyoruz. 

Hani şu; 24.12.2013 tarih ve 206 sayı ile Aydın İl Özelİdaresi tarafından ruhsat verilen evden bahsediyorum.

Hani şu; Aydın Valisi Erol Ayyıldız tarafından ruhsatlandırılan evden!

Olayın bu yönüde ayrı bir komedi zaten…

Bu konuyu siyasi malzeme yapmak isteyen, AK Parti Aydın İl Başkanı gibi çalışan Aydın Valisi Erol Ayyıldız fena faka basmıştı. Kendi döneminde verilen ruhsattan bi haber olduğu anlaşılan Aydın Valimiz kaş yapayım derken kendi gözünü çıkarmıştı. 

Ava giderken avlanmak böyle bir şey olsa gerek…

Evet, Ercan Bey'in evini konuşup duruyoruz!

Konuşuyoruz, çünkü konu siyasi!

Konuşuyoruz, çünkü Başkan Özlem Çerçioğlu'na muhalif kesimin başka konuşacak bir şey yok. Ellerindeki siyasi malzeme sınırlı. 

Başkan Çerçioğlu ve ailesi dürüst olduğu için de siyasi argüman bulamıyorlar. Ellerindekiyle yetinmek zorunda kalıyorlar. 

Bu konu, Vali Ayyıldız'ın ruhsatlandırdığı anlaşıldıktan sonra kapanması gerekirdi. Attığı imzadan, verdiği izinden habersiz olan Vali Ayyıldız'ın daha fazla küçük düşürülmemesi gerekiyordu. 

Ama ne çare!

Bi çare! Başkan Çerçioğlu düşmanları mal bulmuş magribi (Büyük bir zenginliğe kavuşmuşcasına, büyük sevinç ve coşku ile) gibiler. Hele bir tanesi var ki, Başkan Çerçioğlu'na düşmanlık derecesinde muhalif. Bu düşmanlığın nedenini de bilen biliyor. Sosyal medyada okuduk, gördük, ayıplamadık ta. 

Neticede insan oğlu beşer, kuldur şaşar…

Neyse kimsenin özel hayatı bizi ilgilendirmez! 

Bizim Haşmet beşer olduğunu bir kez daha gösterdi. Bu kulunuz öyle bir şaştı ki, Başkan Çerçioğlu'nun ekmeğine yağ sürdü. Hem de tareyağlı bal sürdü. 

Haşmet Aysan'ın dünkü yazısı itirafname özelliğindedir!

Yazımın başğını da bu yüzden "SAF HAŞMET'İN İTİRAFNAMESİ…" olarak belirledim. 

Bir insanın böyle bir hata yapması için saflık derecesinde zekaya sahip olması gerekir. Herkes yapacak, ama beşer olsa bile Haşmet yapmayacak. Böyle bir hakkı, hukuku yok. 

Anlayacağınız Haşmet Aysan için böyle bir hata yok hükmünde. 

Günlerce, "Çerçioğlu'nun evi ruhsatsız, izinsiz, kaçak!" diye bağıracaksın, çağıracaksın hatta anıracaksın ve sonra da kalkıp, ruhsatın 2013 yılında verildiğini yazacaksın!

Olmadı beşer Haşmet olmadı. Çok kötü şaşırdın ve de hapşırdın. Öyle bir hapşırdın ki, içinde ne varsa çıkardın.

Günlerdir yalan, yanlış yazdığını itiraf etmiş oldun. Kamuoyunu yanıltmaya çalıştığını kendi yazdığın yazınla belgeledin. 

Bu ayıp sana da arkadaşlarına da yeter de artar diyeceğim ama diyemiyorum. Çünkü ders almayacağını ve daha da saldıracağını biliyorum. Kendi kendini düşürdüğün bu durum nedeniyle Başkan Çerçioğlu düşmanlığın daha da körüklenecek. Daha çok saldıracak, daha çok iftira atacaksın ama sonuçta yine beşer bir kul olduğunu herkes görecek. Başkan Çerçioğlu karşısında şaştıkça şaşacaksın. Şaşa kalacaksın, şaşı olacaksın...

Dünkü hatasıyla saf ve temiz kalpli(!) olduğuna inanmak istediğim Haşmet Aysan, "…Çakırbeyli’de bulunan 1165 Parselin maliki  06.10.2013  tarihli dilekçe ile 'taşınmazının üzerinde bağ evi ve depo' yapmak için yetkili ve görevli kuruluş olan Aydın İl Özel İdaresine başvuruda bulunuyor…"ifadesine yer vermiş

Ercan Çerçioğlu'nda bahsediyor beşer-şaşar Haşmet!

Yazısının devamında da, "…1165 parsel üzerinde 74.85 m2bağ evi ve  400 m2tarımsal amaçlı depo yapımı için 24.12.2013 tarih ve 206 sayılı 'Yapı Başlama Ruhsatı' düzenliyor.." şeklindeki bir ifade kullanmış.

Bu ifadesiyle de ruhsatın Aydın Valiliğİl Özel İdaresi tarafından verildiği gerçeğini itiraf etmiş oluyor beşer-şaşar Haşmet!

Ben ne diyeyim şimdi!

Yazımın başğını, "SAF HAŞMET'İN İTİRAFNAMESİ…" olarak belirlemekte yerden göğe kadar haklı değil miyim?

Vali Ayyıldız düştükten sonra Haşmet Aysan'ın da böyle bir hataya düşmesinden doğal ne olabilir ki...

Ruhsat verilmiş olmasından dolayı rahatsızlığı yazısına da yansıdığı görülen Haşmet Aysan, "…Aydın İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğüne atanan bir zat-ı muhterem  yaklaşan mahalli idareler seçimleri sonrasında İl Özel idaresi kapanacağı için bu kurum personeli ve doğal olarak kendisi Aydın Büyükşehir belediyesine devrolacağından 1165 parsel üzerinde 74.85 m2bağ evi ve  400 m2tarımsal amaçlı depo yapımı için 24.12.2013 tarih ve 206 sayılı 'Yapı Başlama Ruhsatı' düzenliyor…" ifadelerini kullanmış.

Tapu gibi itiraf!

Kendi ellerinle yazdığın bu yazıyı çerçevelettir sonra da anlına çak beşer Haşmet…

Evin hiç bir bölümünün kaçak olmadığını bildiğin halde sen ve arkadaşların günlerce ağız dolusu yalanı nasıl yazabildiniz?

Aydın Valiliğİl Özel İdaresince ve de Aydın Valisi Erol Ayyıldız tarafından ruhsatı verilen ev ile ilgili yaygara koparmanız için size kimler talimat verdi?

Başkan Çerçioğlu'nu itibarsızlaştırma emrini kimlerden aldınız? 

Kamuoyunun kafasını karıştırmaya çalışırken kendi kafanın karışş olmasını görmek ne kadar acı!  

İtiraf niteliğindeki yazın nedeniyle sen ve arkadaşlarının ipliği pazara çıktı! 

Günlerce, "Evin ruhsatı yok!" yaygarası kopardın yetmedi şimdi de  yazında ruhsatı verenlere ağır ithamlarda bulunmuşsun. Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk'ü tehdit etmekten de geri kalmamışsın.

"…Eğer yasalara uymaz ve uygulamaz üstelik Aydın Valiliğin kararına direnirseniz korkarım ki İçişleri Bakanı bu kararı yerine getirecek sizin yerinize birini bulmak zorunda kalacaktır…" şeklinde aba altından sopa göstererek yine beşer olduğunu göstermişsin. 

Şaşar bir kul olarak hadsizleşmişsin...

"Benim bir yarım Cincin'den, Turşuculardan… Yani hemşerinizim.. Unutma ki çok kıymetli dostlarımda başkan seçilmende sana destek oldular…" şeklindeki üslubu ise beni çok güldürdü. 

Beşer Haşmet'i cin çarpacak ama haberi yok!

Ateş olsa cirmi kadar yer yakacağını bildiği halde, "Bana borçlusun!" ve "Bundan sonraki seçimleri düşün! Siyasi geleceğini düşün!" yönünde tehdit vari ifadeler edepsizliğin geldiği noktayı gözler önüne seriyor.

Allah'ım; beşer kulun Haşmet'e akıl, fikir ver. Beşer Haşmet ve avanelerini daha fazla şaşırtıp, ele güne karşı maskara yapma ya Rabbim. (AMİN!)

Önceki ve Sonraki Yazılar