şehitler için aşure hayrı

şehitler için aşure hayrı

Öğretmenlerden şehitler için aşure hayrı

Gerçek Gazetesi
Nazilli'de öğretmenler şehitler için aşure yapıp dağıttı. Türk Eğitim-Sen Nazilli Temsilciliği'nin gerçekleştirdiği aşure hayrı, belediye meydanında yapıldı.
Şehitler için aşure yapmak üzere aralarında para toplayan sendika üyesi öğretmenler, hazırladıkları aşureyi belediye meydanında halka dağıttılar. Aynı zamanda 24 Kasım Öğretmenler günü kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen aşure hayrında şehit öğretmenler ve tüm şehitler için dua edildi.
Türk Eğitim-Sen Nazil Temsilcisi Mücahit Doğan yaptığı açıklamada görevi başında şehit düşen öğretmenleri hiçbir zaman unutmadıklarını belirterek Bu ülkede herkes bir öğretmenin öğrencisidir. Bu nedenle öğretmenler güzel olan her şeyi sevinir, acı olan her şeyde de üzülürler. Bu etkinlik vesilesiyle vatanımızı korumak için şehit düşen tüm polis, asker ve sivil vatandaşlarımızı da rahmetle anıyoruz. Birlik ve beraberliğin daha fazla önem taşıdığı bu özel günümüzde tüm öğretmenlerimizi kutsal görevlerinde başarı dileklerimizi iletmek istiyorum dedi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.