SICAK ÇATIŞMA

SICAK ÇATIŞMA

KADO DAĞI'NDA SABAHA KADAR GÜVENLİK GÜÇLERİ İLE TERÖRİSTLER ARASINDA SICAK ÇATIŞMA YAŞANIRKEN, TERÖR ÖRGÜTÜNE AİT SIĞINAKLAR TOP ATIŞINA TUTULDU

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesindeki Kato Dağı'nda güvenlik güçleri ile teröristler arasında gece sıcak çatışma yaşanırken, terör örgütüne ait sığınaklar top atışına tutuldu.
Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca beldesinde 12 askerin şehit edilmesinin ardından bölgede operasyonlar hız kazandı. Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde Irak sınırına yakın bir bölgede, PKK terör örgütüne yönelik operasyon başlatıldı. Beytüşşebap Taktik Alay Komutanlığı tarafından koordine edilen operasyona
piyade komandoları ve çok sayıda geçici köy korucusu katılırken, operasyon bölgesine gece boyunca asker sevkıyatı yapıldı. Kato Dağı'nın Hakkari'ye uzanan sınır noktasında gece sürdürülen operasyonlarda güvenlik güçleri ve PKK terör örgütü mensupları arasında sıcak çatışma yaşandı. Gece boyunca gözünü kırpmayan Mehmetçik, terör örgütüne ait sığınakları top atışına tuttu.
Bölgede güvenlik önlemleri de en üst seviyeye çıkarıldı. Şırnak'ın Uludere ve Beytüşşebap yol güzergahında yüz metre aralıklarla askeri timler yerleştirildi. Bölgedeki güvenliği kontrol altına alan timler, araç ve yayaları sıkı bir aramadan geçiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.