Söke Belediye Meclisi 4 Eylül’de toplanıyor

Söke Belediye Meclisi 4 Eylül’de toplanıyor

Söke Belediye Meclisi 4 Eylül’de toplanıyor


Gerçek Gazetesi / Murat TAN
Söke Belediyesi Meclisi Toplantısı 4 Eylül günü saat 14.00"de gerçekleşecek.Bir önceki Meclis Karar Özetinin oylanması ile başlayacak olan Belediye Meclis Toplantısı"nda 6 gündem maddesi görüşülecek. Daha sonrasındaki gündem maddesinde ise Söke Belediye Meclisi"nin 1 Ağustos tarihli ve 2014/8-125 nolu kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonu"na havale edilen Belediye Gelirleri Kanunu Genel Tebliği"nde belirtilen bazı maktu vergi ve harçlar tarifelerinin, vergi ve harçların 4 gruba ayrılması ve grupların belirlenmesi konusu görüşülerek karara bağlanacak.
Diğer gündem maddeleri ise şöyle;
Belediye Meclisinin 1 Ağustos 2014 tarih ve 2014/8-139 nolu kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonu"na havale edilen 6360 sayılı kanun kapsamında bağlanan beldeler ile Söke merkez arasındaki ruhsat harcıyla ilgili ayrı bir düzenleme yapılması konusunun görüşülerek karara bağlanması.
Söke Yenicami Mahallesi 711 no"lu parselde 248.914m2 lik alanda, Kentsel Tasarım Projesi ve Uygulama İmar Planı Revizyonu yapılması düşünüldüğünden söz konusu alanda yapılaşmanın durdurulması konusunun görüşülerek karar bağlanması.
Söke Cumhuriyet ve Çeltikçi Mahallelerinde 1881 nolu parselde 554.178m2 lik alanda, Kentsel Tasarım Projesi ve Uygulama İmar Planı Revizyonu yapılması düşünüldüğünden söz konusu alanda yapılaşmanın durdurulması konusunun görüşülerek karar bağlanması.
Söke Konak Mahallesi 920 nolu parselde 267.572m2 lik alanda, Kentsel Tasarım Projesi ve Uygulama İmar Planı Revizyonu yapılması düşünüldüğünden söz konusu alanda yapılaşmanın durdurulması konusunun görüşülerek karar bağlanması.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.