Söke’de 29 yaşındaki Timur Elik isimli

Söke’de 29 yaşındaki Timur Elik isimli

Söke’de 29 yaşındaki Timur Elik isimli vatandaş dün gece saat 24.20 sıralarında 155 Polis İmdat telefon numarasını cep telefonundan arayarak, ”

Yılmaz ÖLMEZ
Gerçek (haber)
Söke"de 29 yaşındaki Timur Elik isimli vatandaş dün gece saat 24.20 sıralarında 155 Polis İmdat telefon numarasını cep telefonundan arayarak, ”Hırsız başıma vurdu kurtarın. Evim Çarşamba pazarının karşısındaki deterjan dükkânının üstünde” dedi ve telefonu kapandı.
Bu ihbar üzerine harekete geçen emniyet ekipleri söz konusu adrese kısa sürede ulaştı. Binanın 2. katından gelen sesler üzerine üst kata çıkan ekipler, kapısı açık olan dairenin hemen giriş holünde yerde yüzüstü yatan Elik ile karşılaştılar. Bunun üzerine 112 acil sağlık ekiplerinden yardım istendi. Sağlık ekiplerinin söz konusu eve ulaşmalarının ardından Elik"e ilk müdahale evinde yapıldı ve boyunluk takılarak ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi"ne kaldırıldı. Yürümekte dahi güçlük çektiği görülen Timur Elik"in polise verdiği ifadede eşinin İzmir"de akrabalarının yanında olduğu ve evde tek başına kaldığı şeklinde oldu. Polis ekipleri ev sahibinin eve dönmesiyle evde inceleme yapıp, iddia edilen hırsızın nereden girdiğini ve içeriden bir şeyler alıp almadığını tespitine gideceği öğrenildi. Öte yandan Timur Elik"i etkisiz hale getirmek için kullanılan vazonun parçalarının da toplanarak parmak izi aranacağı öğrenildi. Elik"in yattığı sırada yan odadan gelen kıpırtılar üzerine kalktığı ve hole yönelince bir kişinin kafasına vurarak kapıdan çıkıp gittiğini söylediği de öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.