Söke’nin son yabancı gelini İngiltere’den geldi

Söke’nin son yabancı gelini İngiltere’den geldi

Söke’nin son yabancı gelini İngiltere’den geldi

Yılmaz Ölmez
Gerçek Gazetesi
Söke Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonu"na gelen İbrahim Makaraç ve Kelly Bartlett 2007 yılınının son evlenen çifti oldular. İngiliz Kelly Barlet İslamiyeti seçerek 2008 yılının başında da Müslüman oldu.
İbrahim Makaraç, "İngiltere"ye öğrenci amaçlı gittim ve Kelly Bartlett ile tanıştım çokta mutluyum. 2006"nın Ağustos ayından bu yana beraberiz. Eşimde Londra"da restaurantta kasiyer olarak çalışıyor. Eşim Kelly ile birlikte hayatımızı Londra"da sürdüreceğiz. Kelly dinimizi seçerek ismini de Hatice olarak değiştirdi” dedi. Kelly Bartlett, “Türk insanları çok sıcak kanlı. Türkiyeyi çok seviyorum biz evlendik mutlu olduk darısı bekarların başına” dedi.
Söke Recep Yazıcıoğluna gelen çift nikah memuru Hülya Karagöz"e Kelly Bartlet"in Müslüman olduğuna dahil belgeyi teslim ettiler.
Hülya Karagöz, “2007 yılında 738 vatandaşımızı evlendirdik. Bunlardan 25 yabancı uyruklu 10 Alman 7 İngiliz, 2 Fransız, Moldovalı İrlandalı Ukraynalı ABD ve ermeni olarak yabancı uyruklu vatandaşlarımızı evlendirdik” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.