Tapu Operasyonu’nda 12 kişi tutuklandı

Tapu Operasyonu’nda 12 kişi tutuklandı

DİDİM TAPU SİCİL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEKİ YOLSUZLUK İDDİALARIYLA İLGİLİ OLARAK ADLİYEYE ÇIKARILAN ŞÜPHELİLERDEN 12'Sİ TUTUKLANDI

Gerçek Gazetesi
Didim İlçesi'nde Didim Tapu Sicil Müdürlüğü'ndeki yolsuzluk iddialarıyla ilgili olarak polisin önceki gün başlattığı operasyonlar kapsamında, adliyeye sevk edilen kişilerden 12'si tutuklandı.
Didim İlçe Tapu Müdürlüğü'ndeki yolsuzluk iddialarıyla ilgili olarak önceki gün sabah saatlerinde daha önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyonlar düzenleyen polis Didim Tapu Sicil Müdürü S.T ve kurumda çalışan 4 memurun da aralarında bulunduğu çoğunluğu emlakçı yaklaşık 30 şüpheli gözaltına alınmıştı. Emniyetteki sorgularının ardından bu kişilerden 17'si serbest bırakılırken; Didim Tapu Sicil Müdürlüğü'nde görevli 4 memur ve ilçede emlakçılık yapan 9 kişi, Didim Cumhuriyet Başsavcılı tarafından tutuklanmaları istemiyle Didim Adliyesi'ne çıkarılmıştı.
Yaklaşık 7 saat süren duruşmanın ardından Didim Tapu Sicil Müdürlüğü'nde görevli memurlar D.V, O.Y, İ.A. ile emlakçılık yapan F.D, A.D, R.A, G.A, O.C, A.A, G.S, M.K ve S.A isimli şüphelilerin tutuklanmasına karar verildi. Adliyeye sevk edilen diğer tapu çalışanı N.Ö ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum