TEMA’dan Aydınlılar’a ‘Vatandaş Mustafa” filmi galasına davet

TEMA’dan Aydınlılar’a ‘Vatandaş Mustafa” filmi galasına davet

TEMA İL TEMSİLCİSİ ÖZDEMİR:HERKESİ FİLMİN GALASINA DAVET EDİYORUM

Gerçek Gazetesi
Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Aydın İl Temsilcisi Mehmet Özdemir yaptığı basın açıklaması ile 06 Ocak Pazar günü Vatandaş Mustafa filminin galasına Aydınlıları davet etti.
Özdemir Yarınımızı birlikte kurtaralım başlığı ile yaptığı basın açıklamasında Orman varlığımızı arttırmak,bozuk orman alanlarını iyileştirmek,erozyonu azaltmak,su kaynaklarını korumak, fidan dikme alışkanlığını yaygınlaştırmalıyız. Hızlı nüfus artışı, ekonomik büyümenin getirdiği talep, çarpık kentleşme, topraklarımızın amaç dışı kullanılmasındaki ağır baskılar ve ısrarcı yaklaşımlar, dikkate alınarak, sosyal dokuyu oluşturacak, kent kimliği kazandıracak sağlıklı ve akılcı planlar yapılmalıdır dedi.
Bu bilinci oluşturmak adına; Aydın halkı, sivil toplum kuruluşları, çevre örgütleri, öğretmen ve öğrenciler, yönetmenliğini Remzi Kazazın yaptığı Vatandaş Mustafa filminin galasına davet eden TEMA İl Temsilcisi Mehmet Özdemir Karadeniz Bölgesinde Fırtına Vadisinde yapılmak istenilen HESe karşı mücadele eden, doğa ve insan ilişkilerini başarılı bir dille anlatan film, hem
izleyenlerin hem de katıldığı festivallerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Film son olarak İstanbul da yapılan Uluslar arası Dağ Film Festivali nde birincilik ödülü aldı. ADÜ Eğitim Fakültesi Salonunda 06 Ocak .2008 Pazar günü saat 13.30 yapılacak olan filmin galasına tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz dedi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.