Umduklarını bulamadılar

Umduklarını bulamadılar

Engelliler yararına düzenlenen tiyatro oyunu sonunda hiçkimsenin bağışta bulunmadığı ortaya çıktı

Gerçek Gazetesi
Nazilli"de Engelliler Derneği tarafından derneğe gelir getirmesi amacıyla düzenlenen tiyatro etkinliğinde dernek yönetimi umduğunu bulamadı. Derneğin ihtiyaçlarını karşılamak üzere salon girişine bırakılan bağış kutusunun oyun sonunda boş çıkması engellileri üzdü.
Bozdoğan, İsabeyli ve Atça'da oyunlarını sergileyen Enver Demirkan ve ekibinden oluşan Virgül Tiyatro ekibi dün akşam da Nazilli'de engelliler için sahne aldı. Küçük izleyicileri kadar büyük izleyicilerini de güldürmeyi başaran Virgül Tiyatrosu her oyunda izleyicilerden tam not aldı.
Virgül Tiyatro Ekibi Nazilli Bedensel Engelliler Derneğinin daveti ile geldiği Nazilli'de gündüz çocuklara Küçük kızın fendi, hırsızı yendi ve gece büyüklere sergiledikleri Milyonluk Bebekler adlı oyunları ile izleyenleri unutulmaz anlar yaşattı. Belediye Sarayı Tiyatro Salonu'nda sergilenen oyununda gündüz çocuklar gece de büyükler tiyatroya doydu. Yaklaşık ikişer saat süren oyunlar boyunca temposu hiç düşmeyen Demirkan ve ekibi ayakta alkışlandı.
Davetlerini kırmayarak Nazilli'ye gelen Enver Demirkan ve Virgül Tiyatro ekibine teşekkür eden Nazilli Bedensel Engelliler Dernek Başkanı Ayşe Hışıl Çınkıt Ünlü tiyatrocumuz Enver Ağabeyimiz bizi kırmadı ve ücretsiz olarak her zamanki gibi bize jest yaptı. Biz de hem derneğimize gönüllü bağış usulüyle gelir sağlamak hem de kültür hizmeti vermek için bu etkinliği düzenledik. Enver Demirkan ve ekibine teşekkür ediyoruz dedi.
Gecenin sonunda Demirkan ve ekibine birer buket çiçek vererek kendilerine teşkkür eden Ayşe Hışıl Çınkıt, bedensel engelliler için yazdığı şiiri okudu. Gecede tiyatro oyununa gelenlerin bağış yapması için salon girişine konan bağış sandığının boş çıkması ise engelli vatandaşları üzdü.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.