‘Unutulmaz Kaptan’dan Sökespor’a övgüler

‘Unutulmaz Kaptan’dan Sökespor’a övgüler

Tonay; “Sökespor eski havasını yakalayacak”

Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Sökespor"un 1985-1989 arasında Profesyonel Lig"e çıktığı süreçte stoper olarak top koşturan ve takımın kaptanlığını yürüten İşkıt lakaplı Mustafa Tonay, kulübun eski havasını yakalayacağını inancının tam olduğunu belirtti.
Sökespor"un 1985-1989 arası 2. ve 3. Lig"te bulunduğu süreçte forma terleterek sahadaki üstün meziyeti, mütevaziliği ve centilmenliği ile gönüllerde taht kuran "Unutulmaz Kaptan" Mustafa Tonay, Sökespor"un yenilenen yönetiminin samimi anlamda kulübün hedef çıtasını yükselttiğini ve Teknik Direktör Tevfik Ata Tekin"in takımın başına getirilmesinin büyük bir şans olduğunu kaydetti.
Gerçekleşen dış transfleri başarılı bulan ve Tevfik Ata Tekin Hoca"nın Sökeli oyuncuları en iyi şekilde değerlendirerek forma şansı vereceğini, disiplin anlayışı ile oyuncuların sahada başarıdan başarıya koşacak olduğunu belirten Tonay, “Sökespor"un eski günlerine dönecek olmasının her Sökeli gibi en derin heyecanı içindeyim. Bizlerin bu kulübün şanlı mazisinde nasıl ki yeri varsa gelecekte de formasını terlettiğimiz Sökespor"u en iyi yerlerde görmek istiyoruz. Başkan Kemal Sayın ve yönetimin samimi gayretlerini ilgi ile sevinçle izliyorum. Göreve gelir gelmez kulübün tesisinin bakım ve tadilattan geçmesi takdire şayan bir durum. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum. Bizler Sökesporlu olarak üzerimize düşen her türlü desteği sağlamaktan bir an bile geri kalmayacağız” diye konuştu.
“ESKİ RUHU
HEP BİRLİKTE DİRİLTELİM”
İşi nedeniyle Nazilli"de bulunan ancak an haftanın 2 günü Söke"yi ziyaret ederek bir türlü Söke"den kopamadığını da sözlerine ekleyen Tonay, “Sökeli ve Sökesporlu olmak bir sevda, bir gönül işi. Tüm Sökesporlular kulübümüze sahip çıksınlar. Şanlı mazideki eski ruhu hep birlikte diriltelim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.