Yalancı bahar haftasonunda vatandaşları sokağa döktü

Yalancı bahar haftasonunda vatandaşları sokağa döktü

TÜRKİYE GENELİNDE KAR VE SOĞUK HAVA ETKİSİNİ SÜRDÜRÜRKEN, KUŞADASI’NDA BAHAR AYLARINI ARATMAYAN BİR HAFTA SONU YAŞANDI

Gerçek Gazetesi
Türkiyenin doğusu kar ile mücadeleyi sürdürürken, Kuşadasında bahardan kalma günler yaşanıyor. Bu arada, Kuşadası"nda hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmesiyle yalancı bahara aldanan ağaçlar ve bitkiler çiçek açtı.
Türkiye genelinde kar ve soğuk hava etkisini sürdürürken, Kuşadasında bahar aylarını aratmayan bir hafta sonu yaşanıyor. Ocak ayı olmasına rağmen Kuşadasında hava sıcaklığının gündüz saatlerinde 14 dereceye kadar ulaşması ile ortaya ilginç görüntüler çıktı. Kuşadalıların yanı sıra az sayıdaki yabancı turist ve çevre il ve ilçelerden gelen günübirlik tatilciler Kuşadası sahil bandında yaz aylarını aratmayan görüntüler oluşturdu. Kimi sahilde yürüyüş yaparken, kimi balık avladı, kimi kafelerde oturdu, kimi ise çocuğunu alıp parklara, güneşli havanın keyfini doyasıya yaşadı.
Kuşadasında kış ortasında hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle bahar havasının yaşanması, ağaçları ve çiçekleri de aldattı. Yalancı bahar havasının yaşandığı Kuşadasında ağaçlar ve çiçekler rengarenk görüntüleriyle dikkat çekiyor. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.