YOLLAR BAYRAMA HAZIR

YOLLAR BAYRAMA HAZIR

YOLLAR BAYRAMA HAZIR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri Çine-Kavşit, Efeler-Gölhisar, Nazilli-Pirlibey ile Bağarası-Kisir arasında yaptığı yol yapım ve bakım çalışmalarını bitirdi.  
  Aydın merkez ve 16 ilçede yol çalışmalarını aralıksız sürdüren Fen İşleri Ekipleri bayram öncesi, Çine, Nazilli, Efeler, Gölhisar ve Bağarası yollarını yenileyerek Aydınlıların hizmetine sundu. Çine'de 10.5 km uzunluğundaki Çine-Kavşit yolu, astarlı asfalt kaplama da yapılarak kullanışlı hale getirildi. Bu çalışmayla, Çine-Dutluoluk ile Kavşit mahallelerinin kullanımında olan yolun ulaşımı daha rahat hale getirilmiş oldu.
  Efeler-Gölhisar yolunda yapılan astarlı asfalt kaplamayla Hayvan Pazarı yolu ile Gölhisar Mahallesi yolu daha kullanışla hale getirildi. Kurban Bayramı öncesi yapılan bu çalışmayla Aydınlıların Hayvan Pazarı'na daha sağlıklı ulaşması sağlandı.  2,5 kilometrelik Nazilli-Pirlibey Mahallesi arasındaki yola da Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri  Ekipleri tarafından astarsız asfalt kaplama işi yapıldı. 15 kilometrelik Bağarası-Akçakaya-Pamukçular-Kisir yolunu da astarsız asfalt kaplama yapılarak bu bölgede ulaşım rahatlatılmış oldu.
  Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yapılan yol yapım ve bakım çalışmalarının ilçe ve mahallelerde aralıksız süreceğini belirterek; "Efeler, Gölhisar, Çine ve Nazilli'de önemli yol çalışmaları yaptık. Bayram öncesi yaptığımız bu çalışmalarla halkımıza daha rahat bir ulaşım sağladı. Aydın Büyükşehir Belediye olarak önümüzdeki dönem içinde asfaltsız yol bırakmayacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.