Vatandaş diyor ki: Allah AK Partili miletvekillerinden razı olsun

 

Bilindiği gibi; Alfa Konut Yapı Kooperatifi heyelan bölgesinde ve bazı konutlar bu nedenle tehdit altında. Tabii ki; bu bölgede yaşayanların da can ve mal güvenlikleri tehdit altında. Geçtiğimiz günlerde Söke Belediye Meclisi toplantısına katılan bu vatandaşlar; sıkıntılarını dile getirmek istemişler ve karşılığında da zabıta gücüyle salondan çıkartılmışlardı. 

Provakatörlükle suçlanan mağdur vatandaşlar; kendilerini kapıyı gösteren belediye başkanına tepkililer. 

Belediye başkanı  için "Hizmet etmekle yükümlü olduğu vatandaşını dinleme hoşgörüsü olmayan bir insan" suçlamasında bulunuyorlar.

Bazı vatandaşlar; "oylarımızla desteklediğimiz ve bize hizmet etmek konumundaki bir bir seçilmişin davranısı bu şekilde olmamalıydı" diyorlar.

Madalyonun bir de diğer yüzü var!

Horlanan ve meclis salonundan kovulan vatandaşlar; kendilerine el uzatan bir başka seçilmişlere hayır duası ediyorlar. 

Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer'in sorunun çözümü için Söke'ye davet ettiği AK Partili Aydın Milletvekilleri yaklaşımlarıyla taraflı tarafsız bir çok kesimden övgü alıyorlar. 

Milletin vekilleri Mehmet Erdem ve Ali Gültekin Kılınç yaşanan soruna duyarsız kalmayıp, çözüm için izlenmesi gereken yol haritasını herkese göstermişlerdir.

Kısa bir süre önce, oylarıyla belediye başkanı seçilmesine vesile oldukları kişi tarafından kapı dışarı edilen vatandaşlar; Mehmet Erdem ve Ali Gültekin Kılınç'ın yaklaşımı karşısında memnuniyetlerini gizlemiyorlar.

Şov yapmadan net bir şekilde yol haritasını işaret eden vekillere teşekkür ediyorlar. 

Karşı karşıya kaldıkları tehlikenin farkında olan ve kendilerine dost elini uzatan, "AK Partili miletvekillerinden Allah razı olsun." diyorlar.

Yaşanan etki ve tepki olayıdır.

Bir taraf horladı, bir taraf elini uzattı.

Siyaset hoş görü sanatıdır... 

Sabır işidir… 

Tahammülsüzsen başarılı olamazsın...

"İki dönem belediye başkanlığını kazandım. Söke'de sol seçmen çoğunlukta, yine kazanırım. Yeni seçim sistemi benim ve partimin lehine." diye düşünüyorsan yanılıyorsun.

Söke'de günlerdir belediyeden kovulan vatandaşlar konuşuluyor.

Bu çirkin davranışınız ayıplanıyor.

Öte yandan siyasi rakipleriniz sayenizde övgü dolu sözler alıyorlar. 

Ne demişler; her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır.

Her koyun da kendi bacağından asılır.

Önceki ve Sonraki Yazılar