AKKENTLİ ADAYLIK AÇIKLAMASINDAN SONRA HADİYE SEMERCİ’NİN ELİNİ ÖPMEYE GİTTİ

AKKENTLİ ADAYLIK AÇIKLAMASINDAN SONRA HADİYE SEMERCİ’NİN ELİNİ ÖPMEYE GİTTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Söke Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Akkentli, adaylık açıklamasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi duayeni duayeni, büyüğü, atası Merhum Mehmet Semerci'nin eşi Hadiye Semerci'yi evinde ziyaret ederek, hayır dualarını aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Söke Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Akkentli, adaylık açıklamasının ardından sekiz yaşında tanıştığı ve kendisine belediye başkanı olma hayali kurduran Cumhuriyet Halk Partisi duayeni duayeni, büyüğü, atası Merhum Mehmet Semerci'nin eşi Hadiye Semerci'yi evinde ziyaret ederek, hayır dualarını aldı.

Bugüne kadar Söke için Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü olarak hizmet veren ve Söke’yi ve yaşayanlarını iyi tanıyan, Söke’nin daha yaşanabilir bir yer olması için büyük çaba sarf eden ve dün düzenlenen toplantı ile Cumhuriyet Halk Partisi Söke Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Fatih Akkentli, açıklamasının ardından sekiz yaşında siyasete girmesine sebep olan Cumhuriyet Halk Partisi duayeni, büyüğü, atası Merhum Mehmet Semerci'nin eşi Hadiye Semerci'yi evinde ziyaret etti.
CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan ve Başkan Yardımcısı Nursen Tunç ile birlikte Semerci’yi ziyaret eden Akkentli, Hadiye Semerci ile bir süre sohbet ederek, merhum Mehmet Semerci ile anılarını yad etti.

Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyaret sonunda Hadiye Semerci “ Adaylığımız hayırlı uğurlu olsun.Mehmet abiniz hayatta olsaydı aranızda en önde olurdu. Fatihi çok seviyordu. Chp’yi çok seviyordu. Partilisini çok seviyordu.”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Söke Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Akkentli de Hadiye Semerci’nin elini öperek, “ Mehmet Semerci’nin yolundan gideceğiz. Onun liderliğini örnek aldık. Mekanı cennet olsun Allah nasip ederse mazbatamız ile birlikte kendisinin kabrini ziyaret edeceğiz.“ dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.