CHP’Lİ AKKENTLİ EV ZİYARETLERİNDEN MEMNUN AYRILIYOR

CHP’Lİ AKKENTLİ EV ZİYARETLERİNDEN MEMNUN AYRILIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’nin, önümüzdeki günlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Söke Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıklaması bekleniyor. Akkentli, bu kapsamda dur durak bilmeden ziyaretlerine devam ediyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’nin, önümüzdeki günlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Söke Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıklaması bekleniyor. Akkentli, bu kapsamda dur durak bilmeden ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Atatürk Mahallesi’nde yaşayan Güler Günaygün’ün evini ziyaret eden Akkentli, burada büyük ilgi ve sevgiyle karşılandı. Güler Teyze, Akkentli’yi ölen oğlunun yerine koyduğunu belirterek, ’’Oğlumun yerine seni öpeyim, Allah senin kazanmanı nasip etsin ‘’dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Söke Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıklamasına sayılı günler kalan Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Ev ziyaretlerinde vatandaşlar tarafından oldukça sıcak karşılanan Akkentli, Atatürk Mahallesi’nde de vatandaşları dinleyip sohbet etti, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun da selam ve sevgilerini iletti.
Akkentli, Söke Atatürk Mahallesi'nde Güler Günaygün’ün evine de konuk oldu. Oldukça samimi geçen ziyaret sırasında Güler Teyze, Akkentli’ye sarılarak kendisini vefat eden oğlunun yerine koyduğunu söyledi.
Güler Teyze,’’ Senden bir tane akülü araba istiyorum. Allah senin kazanmanı nasip etsin. Ben zaten bu partiden dönmem, dönmemin mümkünatı yoktur.’’ dedi.
Akkentli, ziyaret sonunda Güler Teyze’ye ‘Bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır’ diyerek kahve fincanı takımı hediye etti.
Veda vakti geldiğinde vefat eden oğlunua yerine koyduğu Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’ye sıkı sıkı sarılan Güler Teyze, ‘’Gel seni oğlumun yerine de öpeyim. Sağol geldin beni çok mutlu ettin. Bende kazandığında senin bir kahveni içmeye gelirim.’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.