Özer Kayalı ve Behçet Alp’ten Ömer Günel’e kumpas: Her şeyi tek tek açıkladı

Özer Kayalı ve Behçet Alp’ten Ömer Günel’e kumpas: Her şeyi tek tek açıkladı

İYİ Parti’nin kumpasçıları deşifre oldu: Ömer Günel’e kurulan kumpası tek tek açıkladı

Kuşadası’nda yayın yapan sözde bir haber sitesinin, “Özer Kayalı’nın vurulma olayıyla ilgili gerçekleri açıklıyoruz” başlığıyla duyurduğu ve Can Başar’ın konuk olacağı programın ardından kumpas çıktı. Can Başar, Özer Kayalı ve Behçet Alp’in Ömer Günel’e iftira atmak için kendisine teklifte bulunduğunu açıkladı.

Kuşadası’nı sarsan kumpas girişiminin detaylarını Can Başar sosyal medya hesabından yayınladığı video ile duyurdu. Başar, Ergün Poyraz ve İbrahim Akbulut isimli şahısların aracılığıyla İYİ Partili Özer Kayalı ve Behçet Alp’in kendisine Ömer Günel’e iftira atması için teklifte bulunduğunu duyurdu.

“Özer Kayalı durumu tamamıyla bireysel bir durumdur”

Adı Özer Kayalı’nın vurulması olayına karışan Can Başar açıklamasında, “Ben Can Başar. Özer Kayalı durumu tamamıyla bireysel bir durumdur. Bu durumu kirli siyasetine alet etmek isteyen insanlar Ergün Poyraz ve İbrahim Akbulut tarafından bana ulaşan Behçet Alp ve Özer Kayalı’dır. 10 Şubat tarihinde Ergün Poyraz evine beni davet ederek bu durumu Ömer Günel’e iftira atmam konusunda birçok vaatlerde bulunmuştur” dedi.

Teklifin arkasından Behçet Alp ve Özer Kayalı çıktı

Başar, Poyraz ve Akbulut’un teklifinin arkasından Özer Kayalı ve Behçet Alp’in olduğunu açıkladı. Başar, “Bu vaatlerin kendisi tarafından mı yoksa başkaları tarafından mı olduğunu öğrenmek için ilk başta tamam dedim. Akabinde, 13 Şubat tarihi saat 1’de SLKHaber İbrahim Akbulut’un ofisinde buluşmak üzere Behçet Alp, Özer Kayalı, İbrahim Akbulut, Ergün Poyraz, Fuat Özen ve ben haberleştik.O gün Özer Kayalı gelemeyeceğini söyledi. Lakin birçok defa Behçet Alp Ergün Poyraz ile telefonlaşıp iki dakikaya oradayım, birazdan oradayım gibi telefonlarla görüştüler” ifadelerini kullandı.

İftira karşılığında Kuşadası’nı peşkeş çekmiş

Başar, kendisinin Ömer Günel’e iftira atması durumunda Özer Kayalı’nın şikayetini geri alacağı, Behçet Alp’in ise sahil şeridinde bir mekanı devredeceğini teklif ettiğini söyledi. Başar, “Bu durumun sonucunda Özer Kayalı şikayetini geri alacağını, Behçet Alp’in de başkan seçildikten sonra sahil şeridinde istediğim mekanı bana devredeceğim konusunda bana vaatleri bulundu” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.