CHP’Lİ AKKENTLİ’YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

CHP’Lİ AKKENTLİ’YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

CHP Söke Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı önümüzdeki günlerde açıklaması beklenen Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, çalışmalarına aralık vermeden devam ediyor.

CHP Söke Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı önümüzdeki günlerde açıklaması beklenen Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, çalışmalarına aralık vermeden devam ediyor. Söke’de mahalle mahalle gezerek ev ziyaretleri yapan Akkentli, bu ziyaretlerinde büyük ilgi ve sevgiyle karşılanırken övgü üstüne övgü de alıyor. Evinde ziyaret ettiği Fatma Öksüz, Akkentli’yi yere göğe sığdıramadı. Öksüz,’’ Gerçekten iyi bir adam Fatih Bey. Belediye başkanımız halkla iç içe olmasını istiyorum. Belediye başkanımızın halkın derdini dinlemesini istiyorum ve öyle bir insan olduğu için de çok inanıyorum, beğeniyorum. Söke’nin yerlisi ve Söke’ye de böyle bir başkan lazım’’dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Söke Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıklamasına kısa bir süre kalan Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Ev ziyaretlerinde vatandaşlar tarafından oldukça sıcak karşılanan Akkentli, son olarak Çeltikçi Mahallesi’nde ki vatandaşları dinleyip sohbet etti. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun da selam ve sevgilerini iletti.
Akkentli, Söke Çeltikçi Mahallesi'nde evine konuk olduğu Fatma Öksüz ile samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Fatma Öksüz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Akkentli için övgü dolu sözler söyledi.


ÖKSÜZ:’’SÖKE FATİH BEY’İ HAK EDİYOR,O BİR NUMARA’’

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’yi yere göğe sığdıramayan Öksüz, kendisini sürekli halk ile iç içe gördüğünü belirterek, Söke’nin böyle bir belediye başkanına ihtiyacı olduğunu dile getirdi. Öksüz,’’ Ben çok takip ediyorum takip ediyorum çarşıda pazarda marketlerde her yerde dükkanlarda bütün esnaflarla çarşıda halkla. Evlerde köylerde Fatih Bey. Bizim Söke’mize de böyle bir kişi lazım. Böyle bir insan lazım. Belediye başkanımızın halkla iç içe olmasını istiyorum. Belediye başkanımızın halkın derdini dinlemesini istiyorum ve öyle bir insan olduğu için de çok inanıyorum, beğeniyorum. Gerçekten de halkla beraber halkla iç içe. İşte Belediye Başkanı budur. Belediye Başkanı adayımız budur. Bence çok güzel yani devam etsin inşallah Allah yolunu açık etsin. Allah inşallah bizimle beraber olsun. İnşallah kazanır. Dualarımız onunla çok güzel ben hiç beklemiyordum. Fatih Bey’i eve davet ettim. Hiç kırmadı anında geldi hemen derdimi dinledi beni dinledi. Halkı da dinliyor bunu biliyorum. Çok iyi beni dinlediğini biliyorum. Dinlediği için evime geldi. Hiç itiraz etmedi gerçekten çok mutluyum o yüzden dünden beri kalbim pır pır. Evime geldiği için bizi mutlu ettiği için, bizi beni dinlediği için, eşime dinlediği için, eşimin derdi sorunlarını dinlediği için, hastalığıyla beraber onu da beraber dinlediği bildiğim için çok iyi gerçekten böyle bir Belediye Başkanı Söke’yi hak ediyor. Söke, Fatih Bey’i hak ediyor yani. Herkes bence bunu iyi dinlesin iyi bilsin insanlar. Fatih Bey’i tanıyoruz, ne zaman çağırsam hiçbir zaman hayır demedi. Ne zaman ihtiyacımız olsa asla geri çevirmedi. Biz kendi evladımız gibi görüyoruz. Evimizin bir ferdi gibi görüyoruz.“

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.