YEMEKHANEDE MAZBATA TÖRENİ

YEMEKHANEDE MAZBATA TÖRENİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu, mazbatasını Aydın Adliyesi yemekhanesinde düzenlenen törenle aldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu, mazbatasını Aydın Adliyesi yemekhanesinde düzenlenen törenle aldı. Çerçioğlu, 3 dönemdir Ak Parti Aydın Milletvekili olan ve belediye başkanlığı seçiminde de rakibi olan Mustafa Savaş’ı kast ederek, "Ben boşuna beceriksiz demiyorum. Yemekhanede mazbata alıyorum. Bu utanç verici bir şey" dedi.

Milletvekili seçildiği 2002 yılında da mazbatasını adliyenin yemekhanesinde aldığını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “O tarihten bu tarihe hala yemekhanede mazbata töreni yapılıyor. Türkiye’nin hangi ilinde büyükşehir belediye başkanı adliyenin yemekhanesinde mazbata alır? Mazbata alma töreni bir yemekhanede gerçekleşiyor. Ben beceriksiz bu milletvekili derken haksız mıydım? Yakışıyor mu ya? Türkiye’nin hangi ilinde büyükşehir belediye başkanı veya o ilçedeki belediye başkanı adliyenin yemekhanesinde mazbata alır? Utanç verici bir şey. Böyle bir şey kabul edilebilir mi? Kaybetmelerin temel sebeplerinden bir tanesi Aydın’da bu. Ben 2002 yılında milletvekili oldum. O zaman bunlar Aydın’a adliye sarayı yapacaktı” dedi.

“BİNA ÇÜRÜK, ALALIM ÇIKALIM”

Aydın’a adliye binası için defalarca yer gösterdiğini söyleyen Çerçioğlu, “Bu bina çürük, çok fazla durmayalım mazbatayı alalım çıkalım. En küçük depremde yıkılacak bu bina. Yemek kokularıyla beraber mazbata almaya geliyorsun kabul edilebilir bir şey değil. Ben bunları söylediğim için zaten beni sevmiyorlar. Bugün içeriye girerken halini gördüm, adliye binasının merdiveninden iniyoruz, demirler paslanmış, oynuyor. Üzüldüm ben kaç tane yer önerdim bunlara, ben önerdim diye beğenmediler. Bu yerler Aydın halkının malıdır. Özlem Çerçioğlu’nun malı değil. Biz emanetçiyiz. Hepimiz kullanacağız. Bu zihniyet zaten Aydın’da bunları bu hale getirdi” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.