AİLE HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATIYOR

AİLE HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATIYOR

Kendisini iş insanı olarak tanıtan Hüseyin Kaya ve aile bireylerinin "engelli ve kanser hastası Müjgen Tunçay'ın mülklerine çökme" olayının dosyasını açtık.

Gerçek Gazetesi olarak yaptığımız araştırmada çok çarpıcı detaylara ulaştık ve şeytanın bile aklına gelmeyecek mülke çökme olayında, 65 yaşındaki Müjgen Tunçay'ı gözüne kestiren Hüseyin Kaya'nın annesi Günay Kaya ile birlikte hareket ettiği tespit edildi.
Hiç evlilik yapmadığı için çocuğu olmayan Müjgen Tunçay'ın mülklerini elinden almak için kardeşlerinden habersiz ve gizli bir şekilde hareket edilerek adeta tereyağından kıl çekercesine bir plan uygulamaya konulmuş.

ANNE VEFAT EDİNCE OPERASYON BAŞLAMIŞ
Cumhuriyet Mahallesi'nde birlikte yaşadığı annesinin vefatı sonrasında yalnız kalan Müjgen Tunçay ile yakınlık kuran Günay Kaya'nın, "Hastalığın nedeniyle yalnız yaşaman tehlikeli ve senin için zor olur. Bir süre sana ben bakayım, misafirim ol" diyerek yaşlı teyzenin aklını çeldiği iddia ediliyor.
İlk başta bir süreliğine denilen bakım işinin yaşlı kadının baba evinin boşaltılmasıyla son bulmuş.

KENDİ APARTMAN DAİRELERİNE YERLEŞTİRMİŞLER
Gayrimenkul zengini olduğu öğrenilen Müjgen Tunçay'ı bir süre annesinin evinde misafir eden Hüseyin Kaya'nın paha biçilemez mülkleri “BAĞIŞ” adı altında aile fertlerinin üzerine geçirdikten sonra ikamet ettikleri apartmanın 4'üncü katında daire kiralayarak ikamet adresini değiştirmiş.
İlk belirlemelere göre; milyonlarca lira değerinde Atburgazı Mahallesi'ndeki 16 dönüm tarla ile Doğanbey Mahallesi'ndeki zeytinlik anne Günay Kaya adına, Doğanbey Mahallesi'ndeki bir başka arsa da Kaya’nın kız kardeşinin adına “BAĞIŞ” yapılmış.

AKRABALARIYLA YALNIZ GÖRÜŞTÜRÜLMÜYOR
Gerçek Gazetesi olarak günlerdir yaptığımız yayınlar üzerine ekibimizi misafir eden Müjgen Tunçay'ın yakın akrabaları yaşananlar karşısında şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar.
Torun Mustafa Tunçay yaptığı açıklamada, "Halamın ya beynini yıkamışlar ya da baskı altında. Tehdit ediliyor da olabilir. Diğer halalarım kardeşleriyle görüşmeye gittiler ancak Hüseyin Kaya ile annesi Günay Kaya yalnız görüşmelerine müsaade etmemiş. Bu olaydan sonra ortak hisseli olan bir mülkten kaynaklı imza almak için Müjgen halamızı ziyarete gittik ancak Hüseyin Kaya'nın talimatıyla annesinin kapıda müdahalesiyle karşılaştık. Ziyaret sebebimiz sorgulandı ve halamın imzasını almak istediğimi belirttim. Halamın üzerinde hakimiyet kurduğuna bizzat şahit olduğum Günay Kaya 'ben izin vermezsem halanız size imza vermez' diyerek tehdit etti" dedi.

KAYA AİLESİNE GEÇEN MÜLKLERİN NELER OLDUĞU BİLİNMİYOR
Gayrimenkul zengini halasının kaç adet mülkünün Kaya Ailesine geçtikten sonra başka şahıslara satıldığını bilmediklerini söyleyen Mustafa Tunçay, "Söke Tapu Müdürlüğü'nden bağış adı altında ilk devirlerin gerçekleştiğini öğrendik. Mülklerin satışı Hüseyin Kaya'nın annesi ile kız kardeşinin üzerine yapılmış. Müjgen halamız kimsesiz bir insan değil. Bir kız kardeşi, bir erkek kardeşi, yeğenleri ve torunları var. Engelli ve kanser hastası halamızı kandırarak mülklerine çöktüler. Bu işin peşini bırakmayacağız Avukatımız Hatice hanım ile görüştük. Hukuki süreç başlatacağız" dedi.

SÖKE BU OLAYA KİLİTLENDİ
Sorumlu gazetecilik bilinciyle hareket ederek, belgelere ve olaya tanık olan kişilerin açıklamalarını almadan konuyu kamuoyu ile paylaşmak istemedik. Mülke çökme olayını araştırmaya başladığımız andan itibaren mide bulandıran rezalete şahit olduk. Duyduklarımız ve konuşulanlar nasıl bir kumpas ve çökme çetesinin işin başında olduğunu ortaya çıkardı. Olayın aydınlanmasında büyük katkıları olan ailenin yakın komşusu ”Akrabaları yıllardır mücadele veriyorlar. Müjgen teyze göğüs kanseri oldu ve bir göğsü alındı ancak o günlerde dahi akrabalarıyla görüştürmediler. Hasta bir kadın nasıl bu kararları verir. Hüseyin Kaya’nın dedesi kır bekçisi Emin Kaya’dır. Müjgen hanım teyze Cumhuriyet Mahallesi'nden onun komşusudur. Olayın başlangıcı oradadır. Böyle ahlaksız bir oyun olamaz. Gerçek Gazetesine çok teşekkür ediyoruz.“ dedi

whatsapp-image-2022-05-04-at-22-51-43.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.