AK PARTİ KULİSLERİ BİR DAHA OLAMAZ DİYOR

AK PARTİ KULİSLERİ BİR DAHA OLAMAZ DİYOR

Mustafa Savaş'ın Aydın halkına karşı kırgınlığı var. Kendisini "belediye başkanı yapmadılar" diye halka karşı husumet besliyor ve sürekli olarak Aydın’a gelecek hizmetleri engelliyor.

AKP kulislerinden aldığımız bilgilere göre; iki kez Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olup, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu karşısında yerle bir olan Mustafa Savaş üçüncü kez aday olmak istiyormuş ancak; Aydın’a düşmanlık ederek, hakaret ederek, hizmet getirmeyerek bu adaylık nasıl olacak?

Mustafa Savaş'ın Aydın halkına karşı kırgınlığı var. Kendisini "belediye başkanı yapmadılar" diye halka karşı husumet besliyor ve sürekli olarak Aydın’a gelecek hizmetleri engelliyor.

Yanına aldığı basın danışmanı Emin Aydın ile siyasi danışmanı Serhan Seyhan aracılığıyla, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na sürekli yalanlarla iftira atıyor.
Örnek mi?
Yeni hastane binası!
Yeni hastane binasında bir imar yok.
Bu durum Başkan Çerçioğlu’nun uhdesinde ve yetkisindeki bir şey değil.
Ben bu konuyu araştırdım, bir bilene sorup görüş aldığım ve Yetkili Harita Mühendisi şöyle diyor: "Bu konuyu Aydın’da bilmeyen yok. Bu konunun Özlem Çerçioğlu ile bir alakası yok. Bu tamamen Mustafa Savaş'ın Aydın halkının kendisine oy vermemesi ile alakalı bir konu. Aydın halkı kendisini belediye başkanı yapmadığı için hıncını böyle çıkarıyor. Kaldıki, Mustafa Savaş'ın belediyeciliği bilmediği, belediyecilikten ve devlet adamlığından zerre kadar anlamadığı tam da bu noktada ortaya çıkıyor. Bu işin Başkan Çerçioğlu ile uzaktan veya yakından hiçbir alakası yok"...

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu karşısında iki seçimde de kaybeden ve yerlebir olan Mustafa Savaş, yenilginin intikamını sandıkta değil de adli makamlar üzerinden almaya kalkışıyor.
Bu bir intikam meselesi olmamalıdır çünkü halk meselesi yani halkın kararı.
Başkanı halk seçiyor veya seçmiyor.
Sizi de halk tercih etmedi ve seçmedi.
Önce halka kendini kabul ettir sonra da aday ol ve sandıktan çık.

Adli makamlar konusunda açıklama yapmak istiyorum.
"Peki; bu adli makamlarla, bu işi nasıl yapıyorlar?" derseniz şöyle açıklayayım.
Öncelikle basın danışmanı olduğunu iddia eden Emin Aydın ile siyasi danışmanı olduğunu iddia eden Serhan Seyhan iftira içerikli yalanlarla devreye girdiklerini görüyoruz.
Seyhan ile Aydın’ın Aydın’daki adli makamlardaki devlet görevlilerini hedef alarak yapmış oldukları yalan ve iftira içerikli yayınlar senaryonun dikkat çeken bölümü.
İftira uzmanı ikilinin, insanları baskı altına almaya ve onları etkilemeye çalıştıkları yayınlar konusunda zaman zaman başarılı olduklarını itiraf ettikleri oluyor.

Her ne söylerlerse söylesinler, her ne yaparlarsa yapsınlar; Devlet içerisinde vatanına, bayrağına, milletine saygılı devlet adamları, bürokratlar, var .
Bu gibi özelliklere sahip insanlarda; baskılar, tezgahlar, kumpaslar, iftiralar tutmuyor ve amacına ulaşmıyor.
Sergilenen insani tavır, dürüst ve günahsız insanları koruma altına alıyor.

AKP kulislerinden almış olduğum diğer bilgiler Mustafa Savaş'ın iki seçimde yerle bir olmasına rağmen, bir kez daha Özlem Çerçioğlu‘nun karşısına aday olarak çıkmak istemesi nedeniyle olumsuz yönde.
AKP'li birçok siyasi; dayatmanın ve diretmenin siyasette ve de halkın nazarında bir anlamı olmadığını belirtiyorlar. Siyasetin duayenleri bu şekilde kendilerini ifade etseler de Mustafa Savaş uyarılara aldırış etmiyor ve bir şekilde yine aday olmak istediğini ifade ediyormuş.

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık'ın da yaptığı bir açıklamada Savaş'ın adaylığına karşı çıktığını ve "Büyükşehir Belediyesi MHP’li olmalı" şeklinde görüş belirttiği biliniyor.

AKP'nin üst düzey yöneticileri; iki kez hezimet yaşayan Savaş'ın bu süreçten başarılı çıkamayacağını ifade etmelerine rağmen, "ben; Özlem Çerçioğlu’nu sandıkta yenecek duruma geleceğim, siz merak etmeyin. Basın gücüm ve siyasi yol arkadaşlarım beni bir şekilde hazırlıyorlar" dediği iddia ediliyor.
Savaş'ın; "beni hazırlıyorlar" dediği konular ise; Emin Aydın ile Serhan Seyhan’ın her gün Aydın halkına üfürdükleri yalanlar.
Yalan, hakaret ve iftira içerikli söylemlere kimse itibar etmiyor.

Sizin için önemsiz olabilir ancak vatandaşın birinci gündem maddesi hayat pahalılığı ve geçim sıkıntısı sayın Savaş!
Elektrik ve doğalgaza daha yeni zam geldi.
İğneden ipliğe her şeye her gün zam geliyor. Ekonomide yaşanan kötü gidişatı nasıl durduracaksınız?
Çıkıp, halka bir şeyler söyleyin!
Hayat pahalılığı karşısında nasıl yaşayacağız, hayatımızı nasıl sürdürecağız?
Halka bu sihirli formülü anlatın sayın Savaş!
Anlatın lütfen.
Her şeye yüzde 50 daha zam gelecek deniliyor!
Daha yeni konutlardaki doğalgaza ve elektriğe yüzde 20 zam yaptınız.
Hergün herşeye ZAM geliyor ve artık fiyatlara yetişemiyoruz.
Bugün dünden pahalıydı, yarın da bugünden daha pahalı olacak ve alım gücü neredeyse kalmadı.
Yoksulluk sınırı 22 bin lira ve yoksulluk artıyor.
Bütün bu olumsuzlukları düzeltmek için ne yapıyorsunuz sayın Savaş?
Özlem Çerçioğlu ile uğraşmayı bırakıp, halkın dertleriyle uğraşmanda fayda var çünkü vatandaş zorda...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.