AK PARTİ'NİN DUAYEN İSMİNDEN AKKENTLİ’YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

AK PARTİ'NİN DUAYEN İSMİNDEN AKKENTLİ’YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli sahadaki çalışmalarından vakit buldukça esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli sahadaki çalışmalarından vakit buldukça esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Akkentli’nin bu seferki adresi Söke sağ siyasetinin duayen ismi Ali Yağdöken oldu.
AK Parti'nin Söke'de kurucu üyeleri arasında yer alan, Ak Par Söke İlçe Başkanlığı, 2009 yerel seçimlerinden Ak Parti Söke Belediye Başkan Adayı olan Söke sağ siyasetinin muhafazakar kesimin önemli olan Ali Yağdöken’i Akkentli beraberindeki Chp heyeti iş yerinde ziyaret etti.

whatsapp-gorsel-2023-10-17-saat-11-56-16-558e2276.jpg

Akkentli Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun selam ve sevgilerini iletti zeytin fidanı başta olmak üzere Yağdöken’e çeşitli hediyeler takdim etti.

Yağdöken CHP'den Söke Belediye Başkan Adayı olacağı kesin gözüyle bakılan Fatih Akkentli'ye başarılar diledi.

whatsapp-gorsel-2023-10-17-saat-11-45-04-09b4d9bf.jpg

AK Parti'de önemli bir yere sahip olan Yağdöken Akkentli’ye övgü dolu sözler sarfetti.
Akkentli’yi Sökenin yetiştirdiği başarılı bir siyasetçi olarak gördüğümü kaydeden Yağdöken”Fatih gibi genç kardeşlerimizi aktif siyasette görüyoruz. Fatih bizim memleketimizin çocuğu evladı. Çok çalışkan azimli. Bizim Hizmet anlayışımızda, hizmeti kim yaparsa başımızın üstünde yeri vardır. Siyasi görüşlerimiz bir noktada ayrı olsa bile Söke'ye ve Söke halkına hizmet etme arzumuz anlayışımız bütün siyasi düşüncelerimizin ötesinde ve üstündedir. Fatih kardeşimiz Söke’mizin yetiştirdiği çalışkan, cevval bir siyasetçidir. Çalışmalarını yakından takip ediyorum. Kimseyi ayırmadan, kimin derdi ve sorunu varsa hemen koşuyor, çözüyor, yardımcı oluyor. Hep bu yönde duyumlar alıyorum görüyorum. Bir yola çıktı. Biraz evvel saymış olduğum özellikleri yapmış olduğu çalışmalar onu bu yola çıkardı. Allah yolunu açık etsin, kolaylıklar ve başarılar diliyorum" dedi.

whatsapp-gorsel-2023-10-17-saat-10-51-05-a7f17410.jpg

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli “ Ali ağabeyimiz bizim çok sevdiğimiz duayen bir isimdir. Siyasi görüşümüz farklı ama hizmet anlayışımız aynıdır. Allah uzun ömür versin.“ dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.