AKBÜK KANALİZASYONUNDA ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR

AKBÜK KANALİZASYONUNDA ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR

Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yakından takip ettiği çalışmaların belirlenen tarihten önce tamamlanarak hizmete sunulması hedefleniyor.

Gerçek Gazetesi

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü’nün il genelinde başlattığı büyük altyapı dönüşümü tüm hızıyla sürüyor. Birçoğu geçmişte belde olan büyük mahallelerde eksik olan altyapıyı tesis etmek için yoğun program uygulayan ASKİ ekipleri çalışma ivmesini günden güne artırıyor. Didim ilçesine bağlı Akbük Mahallesinde de halkın talebi üzerine başlatılan ve 100 km hat yapımını içeren dev projenin 2. etap çalışmalarında 6 km’ye yakın hat yapımı tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun da yakından takip ettiği çalışmaların belirlenen tarihten önce tamamlanarak hizmete sunulması hedefleniyor.

Akbük Mahallesi’nde halkın uzun yıllardır hasretini çektiği kanalizasyon altyapısını inşa etmek için başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen ASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk ve Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, yürütülen faaliyetleri denetleyerek bilgi aldı. ASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk “Akbük Mahallemizin kaderini değiştirecek düzeyde bir proje ASKİ eliyle hayat buluyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nun da yakından takip ettiği ve bir an önce tamamlanmasını istediği çalışmalarda önemli mesafe kaydettik. Didim Belediye Başkanımız Sayın Atabay ile faaliyetleri yerinde inceledik. Çalışmalarımızı belirlenen tarihten önce bitirerek mahallemizin hizmetine sunacağız.” dedi.

Akbük başta olmak üzere il genelinde süren altyapı yatırımlarına ilişkin kısa bir değerlendirme yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu “İlimizin her noktasında alt ve üstyapı anlamında önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Akbük’te de halkın talebi üzerine başlattığımız altyapı çalışmaları sürüyor. Vatandaşlarımızın talep ve beklentilerine göre iş programımızı oluşturuyoruz. Halkın talepleri önceliğimizdir.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.