AKKENTLİ, ÇERÇİOĞLU’NUN BEREKETLİ SEZONLAR DİLEKLERİNİ İLETTİ

AKKENTLİ, ÇERÇİOĞLU’NUN BEREKETLİ SEZONLAR DİLEKLERİNİ İLETTİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli,Söke Ovası’nda başlayan pamuk sezonu dolayısıyla Tanyeri ve Balçık’ı makamlarında ziyaret ederek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun bereketli sezonlar dileğini ilettti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli,Söke Ovası’nda başlayan pamuk sezonu dolayısıyla Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri ve Ulusal Pamuk Konseyi Başkanı Bertan Balçık’ı makamlarında ziyaret ederek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun bereketli sezonlar dileğini ileterek, hayırlı olmasını temenni etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri ve Ulusal Pamuk Konseyi Başkanı Bertan Balçık’ı ziyaret etti.

AKKENTLİ:” ÇİFTÇİLERİMİZE YENİ PAMUK SEZONU HAYIRLI VE BEREKETLİ OLSUN”
Akkentli, ilk olarak pamuğun başkenti Söke Ovası’nda hasat dönemi başlaması dolayısıyla Söke Ziraat Odası Başkanı Sn. Mustafa Tanyeri ve Söke Ziraat Odası Meclis Başkanı Sn. Yusuf Çam’ı CHP Söke İlçe Başkan Yrd. İlkyaz Özat, CHP Söke Kadın Kolları Başkanı Sibel Polat, ile birlikte ziyaret etti.
Akkentli, ziyarette, “ Pamuk bizim yöremiz için çok değerli ve önemli bir ürün. Söke Ovamız pamuğun başkenti olarak bilinir. Pamuk hasadımız başladı. Çiftçilerimize çiftçilerimize hayırlı, bereketli sezonlar diliyoruz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nun da selam ve sevgilerini bereketli olsun dileklerini ilettik.

AKKENTLİ’NİN İKİNCİ DURAĞI ULUSAL PAMUK KONSEYİ OLDU

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli , Ziraat Odası’nı ziyaretinden sonra Türkiye’de pamukla uğraşan çiftçi, tüccar ve sanayici kişi ve kuruluşların ülkemizde ve küresel düzeydeki temsilciliğini yapan Ulusal Pamuk Konseyi Başkanı Bertan Balçık' ı ziyaret etti. Akkentli, burada da Söke Ovası’nda başlayan pamuk sezonu için hayırlı ve bereketli olmasını diledi.
Akkentli, “Bertan Başkanımıza göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyoruz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu da selam ve sevgilerini iletti. Konseyimiz pamukla uğraş veren başta çiftçilerimiz olmak üzere tüccar ve sanayicileri temsil eden bir konsey. Yeni sezonun başlaması dolayısıyla kendilerini ziyaret etmek istedim. İnşallah bu sezonda pamuğa emek veren tüm kesimler için hayırlı ve bereketli olur” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.