AKKENTLİ: HAYATIMDA HİÇ ALKOL KULLANMADIM

AKKENTLİ: HAYATIMDA HİÇ ALKOL KULLANMADIM

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli sosyal medyada "Hayırlı Ramazanlar” başlığıyla paylaştığı fotoda, alkol aldığını iddia eden kişilere tepki gösterdi.

Masada bir tane alkol bardağı olmamasına rağmen sosyal medyadan algı yaratan T.A isimli kişi hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

"BENİM ALKOL KULLANMADIĞIMI TÜM SÖKE BİLİR”
Fatih Akkentli açıklamasında, "Benim alkol kullanmadığımı tüm Söke halkı bilir. Ayrıca 30 gün oruç tutan birisiyim. Fotoğrafın çekildiği gün de oruçluydum. Rakı şişesi fotoğrafı çeken garsonun elindeydi. Fotoğrafımızı çekmek için masaya koydu. Bunu geç fark ettim. Rakı şişesinin asla bizimle alakası yok. Herkes bilir ki, inançları kuvvetli olan bir kişiyim. Hayatım boyunca hiç alkol kullanmadım, sigara içmedim. Bu paylaşımı yapanlar benim Ramazan Ayı'nda bir gün bile orucumu bırakmadığımı aslında gayet iyi biliyorlar. Elimden geldiğinde inançlarımın gereğini yapıyorum. Yine hem iftar hem de bir arkadaşımızın doğum günü vesilesiyle bir araya geldik. Resimlerimizi çeken garson arkadaş elindeki şişeyi oraya bırakmış ve görmedik bile. Garson şişeyi almaya gelince fark ettik. O anda fotoğraf paylaşılmıştı. Olay bundan ibarettir. Böyle bir mübarek ayda konunun aslını bilmeden eşlerimizin olduğu Masanın fotosunu alıntılayıp, hakarete içeren yorumları yapanlar için hukuki süreç başlattık. Algı oluşturan kesimlerin amacını biliyorum. Ben Söke’nin evladıyım, Söke beni iyi tanır. Tüm hemşerilerimizin Ramazan Ayını mübarek ederim. Tuttukları oruçlar kabul olur inşallah" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.