AKKENTLİ, SÖKE A TAKIMI’NIN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASINA KATILDI

AKKENTLİ, SÖKE A TAKIMI’NIN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASINA KATILDI

Söke’nin "A Takımı" milli bayramları ve özel günleri kutlama geleneğini sürdürüyor.

A Takımı Kaptanı Muzaffer İşlekel tarafından 69 yıldan bu yana düzenlenen ve konuşmaların yapıldığı, şiirlerin okunduğu Geleneksel Milli Bayramlar Buluşmasına Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli de katıldı.

Akkentli, Türk Milleti için büyük öneme sahip olan Cumhuriyet Bayramı’nda Söke’nin bu kadar önemli isimleri ile bir arada olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyduğunu ifade etti.

Söke’nin önde gelen isimlerinden oluşan A Takımı Kaptanı Muzaffer İşlekel tarafından organize edilen toplantı Mishet Restoran’da düzenlendi.
Muzaffer İşlekel, Emekli Öğretmen ve Gazeteci Ali Sarayköylü, Söke Önceki Dönem Milli Eğitim Müdürlerinden Musa Avcı, Emekli Öğretmenler Hasan İnce, İbrahim Keleşçi, Kazım Alp, Gazeteci Güven Ölmez, Gazeteci Murat Sülün, Gazeteci İbrahim Özgezici, Söke Şairler ve Yazarlar Derneği Üyeleri ile Söke Sevdalısı farklı meslek gruplarından çok sayıda davetlinin katıldığı Geleneksel A Takımı milli bayramlar buluşması Cumhuriyet Bayramı toplantısına Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’de katıldı.

SARAYKÖYLÜ:”DOSTLAR SOFRASINDA OTURUP BU ÖZEL GÜNLERİ KUTLUYORUZ”
Etkinlikte konuşan Emekli Öğretmen ve Gazeteci Ali Sarayköylü, yine bir milli bayramda birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, ”Bizim olmazsa olmazlarımız Milli Bayramlarımız da bir araya gelmenin ve layıkıyla bu özel günleri kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. A takımı olarak Milli Bayramlar ve Anneler Gününde dostlar sofrasında oturup bu özel günleri kutluyoruz. Şiirler okuyoruz günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar yapıyoruz. Duygularımızı paylaşıyoruz. Bugün yine bir milli bayramda birlikteyiz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı... Cumhuriyet bizim kulluktan yurttaşlığa terfi ettiğimiz, özgür bireyler olarak hayatımıza seçimlerimize yön verdiğimiz çok önemli bir tarih. Cumhuriyetimizin ilanının yeni yılında Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk”ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

AKKENTLİ:”ÖNÜMÜZDEKİ YILDA CUMHURİYET’İN 100. YILINI DA AYNI BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE KUTLAYACAĞIZ”
Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, toplantı da yaptığı konuşmada böyle önemli bir topluluk ile yeniden beraber olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, ”Söke’nin en prestijli takımı A Takımı’nda ve milletimiz için büyük bir değer olan Cumhuriyet Bayramı kutlamasında bulunmaktan onur ve şeref duyuyorum. Beni buraya davet eden değerli büyüklerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Cumhuriyetimizin 99.yılında bir arada olmak mutluluk ve gurur verici. Büyüklerimizden aldığımız bayrağı Atatürk'ün izinde daima ileri götürmek için elimizden geleni yapıyoruz. Uçurumun kenarındaki yıkık bir ülkeden, bağımsız ve modern bir Cumhuriyet inşa etme iradesini gösteren Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Önümüzdeki yılda Cumhuriyetimizin 100. Yılını da aynı birlik ve beraberlik içinde kutlarız.” dedi.
Cumhuriyetin temellerine ve Atatürk ilkelerine yürekten bağlı dostlardan oluşan grup, gecede Cumhuriyet Bayramı temalı şiirler okudu, Cumhuriyet’in önemine vurgu yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.