AKKENTLİ Z KUŞAĞI İLE BİR ARAYA GELDİ

AKKENTLİ Z KUŞAĞI İLE BİR ARAYA GELDİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Söke’de eğitim hayatını sürdüren üniversiteli Z kuşağı gençlerle bir araya geldi. Akkentli Üniversiteli gençlerin vakitlerini geçirdiği alanlarda onlarla ayrı ayrı bir araya geldi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Söke’de eğitim hayatını sürdüren üniversiteli Z kuşağı gençlerle bir araya geldi. Üniversiteli gençlerin vakitlerini geçirdiği alanlarda onlarla ayrı ayrı bir araya gelen Akkentli, taleplerini dinledi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, gece gündüz demeden sahada. Akkentli bu kez de üniversiteli Z kuşağı gençlerle bir araya geldi. Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun selamlarını ileten Akkentli, gençlerin sorunlarını, taleplerini ve çözüm önerilerini dinledi. Akkentli ayrıca Z kuşağı gençlere Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin gençlere yaptığı yatırımlardan bahsetti, projelerini anlattı.

AKKENTLİ, “GENÇLERİMİZ İLE ÇOK GÜZEL ORTAK PROJELERE İMZA ATACAĞIZ”

Oldukça samimi ve neşeli geçen sohbetler sonrası konuşan Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, “Gençler bizim geleceğimiz. Onların görüş ve düşünceleri bizler için çok önemli. Z kuşağı dünyanın şu anda yüzde 26’sını oluşturuyor. Ülkemizde de 7 milyona yakın bir genç kitle ilk defa oy kullanacak. Bugün onlarla bir araya geldim. Talep ve temennilerini aldım. Bende projelerimizi anlattım. Onların da Başkan Çerçioğlu’na iletmek istedikleri taleplerini, isteklerini ve teşekkürlerini kendisine iletme sözü verdim.
Kendilerini dikkatle dinledim, Z kuşağı çevreci olarak yetişiyor. Yani bu kuşak çevreye, insan haklarına, adalete duyarlı bir kuşak. Bu beni çok mutlu etti. Bizim siyasi görüşümüzü, hayat görüşü olarak belirlemeleri doğru yolda olduğumuzun en büyük göstergesidir. Yetişen genç kuşak ülkenin geleceğidir. Gelecekten öte bugün dahi çağdaş fikirleri ile sisteme katkı sunacaklardır. Gençlere olan güvencimiz tamdır. Çok güzel ortak projelere imza atacağız.”

DUMAN, “AKKENTLİ GENÇLERİMİZ TARAFINDAN TANINAN BİR İSİM”
Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’yi gençleri ziyaret sırasında işletmesinde konuk eden Sökeli genç girişimci Mustafa Duman; “Fatih abimiz Söke’mizin bir değeri biz gençlerin yakından tanıdığı bir isim.“ dedi.

Duman sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizim gibi genç girişimcilere her zaman destek oluyor. Üniversiteli genç arkadaşlarımızın sorunlarını dinledi. Gençler bol bol taleplerini ilettiler. Z kuşağı karşısında bir yetkili, kendileri ile ilgilenen bir yönetici gördü mü çok mutlu oluyor. Aydına gelen herkes Özlem Başkanımız hakkında bilgi sahibi olarak geliyor. Fatih abimiz gibi başarılı yöneticilerin sorunları çözdüğü görünce Aydın Büyükşehir Belediyemize güven daha da artıyor.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.