AKKENTLİ’DEN ÖZER HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

AKKENTLİ’DEN ÖZER HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Organik Pamuk Yolsuzluğu iddialarıyla gündemden düşmeyen S.S. 131 No’lu Söke TARİŞ Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Özer hakkında Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli'nin suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Organik Pamuk Yolsuzluğu iddialarıyla gündemden düşmeyen S.S. 131 No’lu Söke TARİŞ Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı İsmail Özer hakkında Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli'nin suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

TEHDİT ETTİRMİŞ
Aydın Büyükşehir Belediyesi, CHP'li yöneticiler ve Söke'deki STK başkanaları hakkında Hüseyin Akan isimli kişinin sahte profili üzerinden hakaret ettiği iddiasıyla yargı süreci devam eden İsmail Özer'in Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’yi tehdit ettirdiği watshap mesajıyla ortaya çıktı.

DEFALARCA GÖRÜŞMÜŞLER
Watshap mesajı üzerinden Akkentli’ye tehdit mesajı gönderen kişilerin Özer ile kısa süre önce hem yemekli toplantıda hem de kendi iş yerlerinde ve Tariş’te defalarca bir araya geldiği iddia edildi.

WATSHAP MESAJLI TEHDİT
İsmail Özer’in bir araya geldiği kişiler aracılığıyla Akkentli’ye ulaşan mesajda “sana daha öncede dedim Fatih 'İsmail abi ile uğraşma' diye. İsmail Özer'i yalnız mı sanıyorsun? Seni en son 13 Aralık'ta uyarmıştım. Bu son uyarım. İsmail abi ile uğraşmayı bırak, bunun sonu iyi olmaz” ifadelerinin yer aldığı öğrenildi.

Akkentli kendisine ulaşan tehdit mesajının ardından suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.