AKKENTLİ’NİN BAŞKAN ARIKAN’A GÖSTERMİŞ OLDUĞU DAVRANIŞ MUHTARLARDAN TAKDİR ALDI

AKKENTLİ’NİN BAŞKAN ARIKAN’A GÖSTERMİŞ OLDUĞU DAVRANIŞ MUHTARLARDAN TAKDİR ALDI

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen Muhtarlar Çalıştayı yapıldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen Muhtarlar Çalıştayı yapıldı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun muhtarlarla gündüz bölümünde çalıştay yaparken gece de yemek ve müzik dinletisi yapıldı.

Çalıştayın gece bölümünde Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan’da katılım sağladı.
Sökeli Muhtarlar ve Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan ile tek tek ilgilenen Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli muhtarlardan özel teşekkür aldı.
Sökeli Muhtarlar özellikle gece yemek bölümüne katılan Başkan İberya’ya Akkentli’nin göstermiş olduğu ilgi, alaka, saygı ve misafirperverlikten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan salona girdiği ilk andan itibaren Akkentli tarafından karşılanarak masasına kadar eşlik edildiği öğrenildi. Görevli personellere Başkan İberya ile ilgilenmeleri için talimat veren Akkentli takdirleri haketti.

Sökeli Muhtarlar “Özlem Başkanımıza teşekkür ediyoruz, çok güzel bir çalıştay organize etti. Ekiplerine çok teşekkür ediyoruz. Bize verdikleri değerden dolayı teşekkür ediyoruz. Fatih Akkentli kardeşimiz bizleri bir kez daha gururlandırdı. Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan’a gösterdiği saygı takdir ve alkışı hakediyor. Siyasetçi dediğin böyle olacak. Makama saygı, insana saygı, Söke’ye saygı, halka saygı. Sökeli olarak gurur duyduk. Birlik beraberliğimiz daim olsun” dedi.

untitled-3604.jpg

untitled-3605.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.